Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Bădescu, despre relația cu partenerul ei de când au devenit părinți. Cum reușește actrița să se mențină în formă

Ramona Bădescu, despre relația cu partenerul ei de când au devenit părinți. Cum reușește actrița să se mențină în formă
7

de Roxana Mirea,

Ramona Bădescu este într-o formă de zile mari la 53 de ani și are un corp de invidiat. Atunci când vine vorba despre secretul său, actrița a dezvăluit că își menține silueta prin muncă, dar și prin faptul că băiețelul său o face să aibă o viață cât mai activă.

Ramona Bădescu, despre relația cu partenerul ei

Ramona Bădescu sfiedează vârsta pentru că, la 53 de ani, vedeta este într-o formă de zile mari. Ea a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 50 de ani și spune că băiețelul ei o ajută să se mențină în formă.

„Secretul meu este munca, copilașul meu cel mic care mă ține în formă, este viața care curge prin venele mele cu putere, cu forță, este primăvara, vara, tot ce mă înconjoară”, a declarat Ramona Bădescu pentru ego.ro.

Ramona Bădescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali. Acesta locuiește în Italia, așa că actrița face constant naveta.

Ramona-Badescu-invitata-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai.-„Cand-ati-scapat-de-complexul-femeii-urate-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sunt pe drumuri, mă întorc, mă duc. Am venit, stau 3 zile, mă reîntorc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, este atât de aproape, o oră și 50 de minute, nu mai sunt probleme. Mai greu este să ajung acasă la mama la Craiova, sunt 4 ore cu trenul”, a dezvăluit vedeta.

Ramona Bădescu și Fabio Cali sunt fericiții părinți ai lui Ignazio. Atrița a dezvăluit că relația cu partenerul ei s-a schimbat în bine de când a apărut micuțul în viețile lor.

E minunat. Ne-am dorit atât de mult un copil încât (n.r. relația) nu putea să se schimbe decât în foarte, foarte bine”, a explicat vedeta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton