Homepage  / Știri

Ramona Bădescu îi face avansuri „mondenului” Angel Popescu

Ramona Bădescu îi face avansuri "mondenului" Angel Popescu

de Redactia Tvmania

Odată cu noul sezon “Mondenii”, personajele mondene parodiate au dispărut. Ramona Bădescu a marturisit că regretă acest lucru, pentru că Mondenii o ţineau în atenţia publicului cât ea era plecată din ţară.

“Ochio Show” devenise laitmotivul fiecărei apariţii a personajului Ramona Bădescu în emisiunea “Mondenii”. Vedeta a legat chiar o relaţie de amiciţie cu Andreea Grămoşteanu, actriţa care o parodia, şi i-a dat chiar şi sfaturi cum să interpreteze mai bine personajul.

Invitată să se alăture Mondenilor de la Prima TV pe platourile de filmare, aceasta nu a stat pe gânduri şi a acceptat încântată să-şi joace propriul rol.

Astfel că, recent despărţită de iubit, Ramona Bădescu a poposit în barul “Mondenii” şi i s-a confesat lui Angel. Acesta din urmă a crezut că frumoasa vedetă îi face avansuri şi le-a cerut sfatul prietenilor săi. Alex s-a oferit imediat să-l ajute şi a invitat-o pe Ramona în oraş, în numele lui Angel.

Ce gânduri are Alex, dar şi ce skech-uri v-au mai pregătit Mondenii, aflaţi urmărind emisiunea de luni, 26 martie, la ora 20.30, la Prima.

[imagebrowser id=632]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton