Homepage  / Articole

Ramona Bădescu şi Andrei Duban, păcăliţi de Negru

Ramona Bădescu şi Andrei Duban, păcăliţi de Negru

de Redactia Tvmania

Marţi, 19 octombrie, de la 20.30, Dan Negru revine cu două farse de zile mari într-o nouă ediţie din "Plasa de stele". Ramona Bădescu ajunge în casa unui şeic bogat şi Andrei Duban se îmbogăţeşte peste noapte, dar riscă să ajungă şi după gratii.

.

Ramona Badescu este invitată să cunoască un şeic bogat, despre care ştie că vrea să se implice în sponsorizarea unor programe de ajutorare a copiilor. Ajunsă în grădina de vară a unei vile de lux, Ramona se trezeşte într-o lume cu reguli stricte, cu obiceiuri cărora trebuie să li se supună, chiar dacă i se par neobişnuite. Între alte cerinţe ciudate, Ramona va fi nevoită să bea lapte cu ceea ce credea ea că sunt excremente de capră!

Pentru a detensiona atomsfera, Ramona va încerca să cânte însă în câteva secunde va fi oprită de o serie de evenimente neaşteptate: explozii şi oameni care vor lua foc! Cea mai mare surpriză pentru Ramona va fi însă faptul că va fi trasă la răspundere pentru toate nenorocirile, inclusiv pentru distrugerea unei comori a şeicului.

Andrei Duban va afla că este moştenitorul unei averi fabuloase. În complicitate cu familia lui, echipa emisiunii a aflat de existenţa unei rude îndepărtate pe seama căreia a fost pusă moştenirea. În continuare, drumul farsei îl va purta pe actor de la extaz la agonie atunci când va fi confruntat cu posibilitatea de a face puşcărie  din cauza acelei averi fabuloase.

Şi Leonard Doroftei a căzut săptămâna aceasta în plasa lui Dan Negru. După ce cuvintele i-au fost răstălmăcite în interviul lui Gaiţă, Leonard Doroftei a aflat cu stupoare că în copilărie i se spunea Oblio şi că moare de frica toboganului!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton