Homepage  / Televiziune

Ramona Crăciunescu, eliminată de la Survivor România 2022. „Parcă e un vis urât. Îmi pare rău”

Ramona Crăciunescu, eliminată de la Survivor România 2022. „Parcă e un vis urât. Îmi pare rău”
6

de Roxana Mirea,

Faimoșii și Războinicii au luptat cu toate forțele pentru a câștiga jocul de comunicare de aseară, 8 martie, de la Survivor România 2022. Cu toții și-au dorit cu ardoare că vorbească la telefon cu persoanele dragi, căci aceasta era miza. Cele două echipe au ajuns la ștafetă, dar, în cele din urmă, victoria a fost de partea Războinicilor, cu scorul de 10 la 9. Apoi, a urmat consiliul pentru că un Războinic trebuia să părăsească competiția. În urma voturilor, Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor România 2022, de la Pro TV.

Ramona Crăciunescu, eliminată de la Survivor 2022

După ce Războinicii au vorbit cu persoanele dragi pentru că au câștigat jocul de comunicare de la Survivor 2022, a urmat consiliul de eliminare. Cei trei concurenți în pericol de eliminare au fost Relu Pănescu, Ramona Crăciunescu și Blaze. În urma voturilor celor de acasă, Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor România 2022.

„Parcă e un vis urât. Îmi pare rău. Îmi doream din suflet să rămân mai mult. Simt că nu am arătat tot pentru că dorul de casă, foamea și condițiile de aici m-au făcut să fiu emotivă uneori pe traseu, dar aici am descoperit niște oameni minunați, care chiar sunt o echipă. Sunt foarte buni și sunt foarte sufletiști. Într-un fel mă bucur că ajung acasă pentru că îmi e dor de fiul meu, dar aș fi preferat să se gândească la mine de acolo și să mă vadă că merg mai departe.

Survivor este o frumoasă lecție de viață, o poveste unică, în care trebuie să trăiești fiecare clipă, secundă cu secundă pentru că este ceva care te schimbă într-o persoană mult mai bună. Te face să fii mai puternic, să conștientizezi ce însemană viața de acasă, ce înseamnă familia, ce înseamnă să ai ce pune pe masă, ce înseamnă să ai un acoperiș deasupra capului”, a spus Ramona Crăciunescu la Survivor, după ce Daniel Pavel a anunțat-o că este eliminată de la Survivor.

Ramona-Craciunescu-eliminata-de-la-Survivor-Romania-2022.-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton