Homepage  / Articole

Ramona Gabor, în noul sezon „Săracii copii bogaţi”

Ramona Gabor, în noul sezon „Săracii copii bogaţi”

de Redactia Tvmania

Aceştia sunt noii concurenţi trimişi să se dezobişnuiască de lux şi fiţe.

Ramona Gabor, Alexandra Enăchescu, Crina Onuţ, Andrei Barbu şi Alex Avram sunt cei cinci “copii” de bani gata obişnuiţi cu luxul, care renunţă la maşinile lor, la cluburile de fiţe şi la cafenele pentru a testa viaţa unui om obişnuit.

.

Cei cinci copii de bani gata vor locui timp de 30 zile într-un aparatament modest din cartierul bucureştean Giurgiu, cu un buget comun de 3.000 lei şi un singur telefon mobil cu credit limitat. Ei vor fi nevoiţi să presteze diverse munci, de la măcelar şi spălător de maşini până la îngrijitor la animale sau măturator.

Ei vor munci pentru a câştiga banii necesari supravieţurii şi, mai mult decat atât, vor trebui să dea dovadă şi de altruism şi să împartă din puţinul lor celor nevoiaşi.

.

Cine sunt cei cinci copii de bani gata

Alex Avram a devenit cunoscut în showbiz datorită relaţiei cu Oana Roman şi practică modellingul din hobby. Alexandra Enăchescu a cunoscut notorietatea datorită relaţiei de opt ani pe care a avut-o cu fotbalistul dinamovist Criti Pulhac, dar şi prin replicile acide pe care le-a schimbat prin presă cu Andreea Tonciu, fosta “pupăză” a Adrianei Bahmuţeanu. Andrei Barbu este unul dintre craii de Dorobanţi, iar Crina Onuţ a fost crescută în puf de părinţii ei.

Cea mai cunoscută participantă de la noul sezon “Saracii copii bogaţi” este Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu. După ce a participat la reality-show-ul “Rătaciţi în Panama”, tot la Kanal D, Ramona vrea din nou să se confrunte cu greul, ce-i drept acum într-un cartier bucureştean şi nu în jungla panameză.

Înainte de a ajunge în casa “Saracii copii bogaţi”, Ramona a fost ajutată de buna ei prietenă Adelina Pestriţu să-şi facă bagajul. “O cunosc pe Ramona de aproximativ trei ani şi o consider o foarte bună prietenă. Obişnuim să ieşim destul de des împreună, la shopping în mall, la cafenele sau la piscină. Sincer, Ramona nu are fiţe, însă adevărul este că are o viaţă foarte luxoasă. Cheltuieşte foarte mulţi bani. Dacă are 500 de euro în buzunar, ea cheltuie 600”, a zis Adelina.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton