Homepage  / Știri

Ramona Hanganu a intrat la Actorie

Ramona Hanganu a intrat la Actorie

de Redactia Tvmania

Protagonista serialului “Moştenirea”, care începe luni, 4 octombrie la Pro TV, şi-a îndeplinit un vis mai vechi: ea a fost admisă la UNATC.

Imediat după ce a aflat rezultatele şi a ştiut că este studentă la UNATC, Ramona a început să-şi sune toţi prietenii pentru a le da marea veste. “În seara respectivă i-am sunat pe toţi cei care au fost alături de mine şi m-au încurajat în perioada dinaintea examenului. Cu toţii ştiau cât am fost de stresată şi cât de mult mi-am dorit să urmez această facultate şi s-au bucurat foarte mult pentru mine”, a mai declarat actriţa din “Moştenirea”.

Ramona spune că şi-a dorit dintotdeauna să joace, însă decizia clară de a da la această facultate a luat-o în clasa a X-a. “Atunci am ajuns pentru prima oară la UNATC, erau “Zilele porţilor deschise” şi am fost fascinată de ce am descoperit acolo: atmosfera, grupurile de lucru, cursurile. Ştiam că se intră foarte greu şi de asta am şi avut emoţii foarte mari”, povesteşte ea.

Ramona un se pricepe doar să dea viaţa unor personaje, ci şi la cântat. Ea interpretează melodia de pe genericul de final al producţiei “Moştenirea”, intitulată “Pentru tine”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton