Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu. Cum arată inelul cu diamante

Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu. Cum arată inelul cu diamante
9

de Ioana Maria,

Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu. Frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a dat marea veste pe rețelele de socializare. Cum arată inelul cu diamante pe care l-a primit vedeta de la alesul inimii ei.

Ramona Olaru a postat pe contul de socializare imaginea în care își etalează mândră inelul de logodnă, iar alături a scris un mesaj, în care dezvăluie că a acceptat cererea în căsătorie. „Ok, am spus Da!”, a scris Ramona pe Instagram.

Fanii i-au transmis mesaje și i-au felicitat pe cei doi. „Felicitări!”, „Ne vedem la nuntă”, „Mă bucur foarte mult pentru voi. Să fiți fericiți”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de admiratori.

Cătălin Cazacu a ales momentul perfect pentru a o cere de soție, departe de țară, ei fiind în vacanță în Mykonos.

”Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre. Eu o să o duc pe ea la altar, asta cu siguranță. Având în vedere că suntem de ceva timp împreună, nu mai suntem la vârsta la care, nici eu, nici ea, să mai pierdem timpul. Da, acesta e drumul, nimeni nu dă garanții, dar asta ne dorim amândoi”, a spus, pentru fanatik.ro, Cătălin Cazacu.

Ce-nu-i-ar-ierta-niciodata-Ramona-Olaru-lui-Catalin-Cazacu.-„Am-o-problema-mare-cu-chestia-asta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton