Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru a intrat în atmosfera de vacanță. Când se mută la mare matinalul Antenei 1

Ramona Olaru a intrat în atmosfera de vacanță. Când se mută la mare matinalul Antenei 1
17

de Cătălina Matei,

Din weekend, matinalul Antenei 1 „Neatza cu Răzvan și Dani” va fi transmis, în direct, de la malul mării. Iar Ramona Olaru a intrat deja în atmosfera estivală și a postat o fotografie provocatoare pe contul său de Instagram.

Matinalul Antenei 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, va fi transmis în direct de la malul Mării Negre din 23 iulie, duminică mai precis, potrivit promo-urilor care rulează pe post. Răzvan Simion și Dani Oțil, alături de întreaga gașca, își vor muta studioul pe Litoral timp de o săptămână, iar apoi, cel mai probabil, vor intra și ei în vacanță.

Până atunci, Ramona Olaru testează din plin atmosfera din vacanță. Mai precis, prezentatoarea TV a postat pe contul său de Instagram o fotografie incendiară, în care apare topless într-un lan de floarea-soarelului.

De veghe in lanul de Helianthus!”, a scris Ramona Olaru în dreptul cadrului cu pricina.

Totodată, și Răzvan Simion este cu gândul la vacanță. Pe InstaStory, vedeta a postat câteva imagini cu New-York și cu textul „în curând”.

În același timp însă, Dani Oțil se concentrează pe… muncă. Prezentatorul TV tocmai a deschis o sală de fitness, în Pipera, cu un concept aparte care combină exercițiile fizice cu tehnologia și un program de nutriție.

Cătălin Cazacu, acuzații dure la adresa Ramonei Olaru

După mai multe despărțiri și împăcări, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio definitiv și nu își mai vorbesc deloc. Ba chiar, campionul la motociclism i-a adus acuzații dure asistentei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, fără ai rosti numele. 

Cătălin Cazacu susține că fosta lui iubită își schimbă partenerii prea des și că ar fi fost scuipat într-o zi în care a vrut să o salute. 

Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură. Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!

Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat. Și am zis că nu e frumos, mai ales că acum, în ultimul timp, o dată la săptămână se schimbă partenerul, am zis că nu vreau să mă mai scuipe nimeni!“, a spus Cătălin Cazacu, pentru cancan.ro. 

Ramona Olaru s-a afișat cu noul iubit (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton