Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru, de la „Neatza” direct în Mexic. „Revelionul mă va prinde pe o plajă cu nisip fin și apă turcoaz!”. EXCLUSIV

Ramona Olaru, de la „Neatza” direct în Mexic. „Revelionul mă va prinde pe o plajă cu nisip fin și apă turcoaz!”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

De Sărbători, telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia să o vadă pe Ramona Olaru alături de întreaga gașcă de la „Neatza” în ediții speciale. În același timp, simpatica asistentă îl va aștepta pe Moș Crăciun la celălalt capăt al lumii.

În Mexic, mai precis, unde va petrece împreună cu un grup de prieteni. De altfel, și Revelionul tot acolo îl va petrece. Ce își dorește de la 2023? La fel ca și anul trecut, Ramona Olaru are o cerere specială către Moș Crăciun: își dorește un bebe. Până când i se va îndeplini dorința, asistenta matinalilor de la Antena 1 își va petrece Sărbătorile într-un loc cu mult soare, mai precis pe plajele însorite ale Mexicului.

Aflăm mai multe detalii chiar de la Ramona, în cele ce urmează…

Decembrie e o lună plină, mai ales că ați pregătit edițiile speciale de la „Neatza“. Ce vom vedea de Crăciun și de Anul Nou?

De Sărbători, așa cum v-am obișnuit, veți avea parte de un program special pregătit pentru voi cu multă distracție, multe jocuri, mulți invitați, colinde și cadouri! Știm deja că această sărbătoare va începe o dată cu ai mei colegi de duminică și vă promit că veți râde fără oprire! Am pregătit ediţii speciale atât în prima, cât şi în a doua zi de Crăciun, de la ora 09.00, respective 08.00, căci sărbătorile se petrec in familie.

Dintre voi, gașca de la Neatza“, cine face cele mai trăsnite cadouri?

„La această întrebare, voi răspunde exact ghidându-mă după ceea ce am primit eu pe parcursul acestor ani! Aici nu ne împărțim care, cum vine cu idei mai trăsnite. Aici toată echipa din spate, oameni minunaţi pe care cei de acasă, din păcate nu îi ştiu, face în așa fel încât să te simți cel mai special! Așa cum s-a întâmplat de ziua mea, de Sfântul Nicolae, când eu mi-am dorit zăpadă, iar ei au făcut posibil pentru mine acest lucru chiar în platoul „Neatza”.

Și dintre Răzvan și Dani… cine crezi că s-ar potrivi cel mai bine în rolul Moșului?

Mmm, aici, când mă puneți să aleg între Răzvan și Dani mereu e greu. Dar dacă ne referim la surprize mai atente – clar: Răzvan!“ si oricum i-aţi văzut deja în promo ul la Te cunosc de undeva! in rol de Moş Crăciun? Amândoi sunt savuroşi. Mâine seară, în Ajun de Crăciun puteti urmări ediţia specială în care ai mei colegi vor aduce spiritul Crăciunului în toate casele.

Apropo de Moș… i-ai scris deja?  Ce îți dorești să primești?

Am învățat în timp să cer doar ce știu că pot dobândi și singură! Anul acesta nu îmi doresc ceva anume sau ceva material. Dorința mea, la orice sărbătoare, va rămâne următoarea: cât mai curând în viața mea, aș vrea să apară un copil!

Unde îți vei petrece Crăciunul?  Și care este cea mai dragă amintire a ta legată de această sărbătoare?

Anul acesta, Crăciunul îl voi petrece în Mexic cu o gașcă de prieteni speciali! Și cea mai dragă amintire a mea legată de Crăciun este, bineînțeles, împodobirea bradului, care absolut niciodată, dar, niciodată, nu a lipsit din viață mea! Și eu o duc mai departe orice ar fi.

Și unde te va prinde Revelionul?

Revelionul, bineînțeles, mă va prinde pe o plajă cu nisip fin și apă turcoaz!

Ce ți-a plăcut cel mai mult la 2022?

În 2022, mi-a plăcut cel mai mult că am mai evoluat psihic și emoțional și am învățat că nu tot timpul ceea ce îți dorești este totuna cu ceea ce ai nevoie!

Și ce îți dorești de la 2023? Din toate punctele de vedere…

În 2023, îmi doresc liniște, o familie fericită cu un copil, putere de muncă în continuare, să arăt la fel de bine, fără să fac sport și să mănânc ce vreau, când vreau, cât vreau! Și îmi doresc să rămână cât mai mult timp oamenii buni lângă mine!

ramona-olaru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton