Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ramona Olaru, despre despărțirea de Cătălin Cazacu, după doar 1 an de relație. „Nu ne-am certat”

Ramona Olaru, despre despărțirea de Cătălin Cazacu, după doar 1 an de relație. „Nu ne-am certat”
9

de Andra Stana,

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit după un an de relație. Vedeta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” recunoaște că nu ar refuza o eventuală împăcare cu fostul iubit. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Prezentată recent la un eveniment din Capitală, Ramona Olaru a mărturisit, într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, că nu mai vorbește cu Cătălin Cazacu. Cei doi s-au despărțit și, în ultima vreme, nu întrerupt orice formă de comunicare.

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mai dezvăluit faptul că nu știe nimic despre fostul ei iubit, de la care primise recent și un inel. În ceea ce privește motivul desptrămării relației lor, Ramona nu a vrut să ofere prea mutle detalii.

Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment.

Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești!

Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an”, a spus Ramona Olaru la Antena Stars.

Ramona Olaru, despre despărțirea de Cătălin CazacuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ramona Olaru: „E o perioadă emoționantă în viața mea”

Ramona Olaru a recunoscut, într-o postare pe Instagram, că trăiește o perioadă „emoționantă”.

  • E o perioadă emoționantă în viață mea, poate e de la zodie, poate e de la faptul că suntem în preajma sărbătorilor sau poate e pentru că am fost puternica mult timp iar corpul cere eliberare și astfel , lacrimile îmi pornesc din orice!
  • Spun atât: Sunt binecuvântată și mulțumesc universului pentru tot ce trăiesc și mi se întâmplă în fiecare zi!
  • Am oameni minunați în jurul meu care au grija să îmi facă zilele frumoase, am câțiva prieteni care sunt acolo orice ar fi!
  • Muncesc și fac ce îmi place iar acest lucru îmi aduce împlinire în tot și toate!
  • Și mai am și douăpufoșenii acasă care au grijă de sufletul meu.
  • Încerc să mulțumesc mai des tuturor celor menționate mai sus și fie ca pe unde ne-om întâlni să vă dau și vouă din energia mea atât cât suntem în aceasta viață și cu siguranță și în alta când va fi!”, a mărturisit vedeta de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani”.

În ce condiții s-ar împăca cu Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a recunoscut că nu ar spune „nu” unei eventuale împăcări. Dar, înainte să accepte din nou să fie iubita lui Cătălin Cazacu, ea are alte planuri. Acum, se pregătește pentru vacanță.

„Dacă se întoarce, eu sunt aici. Dacă se rezolvă niște lucruri și lucrurile funcționează așa cum ne dorim, bineînțeles că îi dăm înainte, dacă nu… nu. Nu e absolut deloc furie. Sunt vreo 5 etape în momente de genul acesta: furie, supărare, frustrare, acceptare…

Eu acum sunt în stadiul de acceptare. Nu m-a supărat și nici eu pe el. Nu știu dacă vom face sărbătorile separat. Eu mă pregătesc pentru vacanță împreună cu prietenii mei”, a mai spus Ramona Olaru în interviul oferit „Xtra Night Show”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton