Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ramona Olaru, despre destinația de vacanță unde va pleca cu noul iubit: „Ei nu au avut virusul, s-a dus toată lumea acolo”

Ramona Olaru, despre destinația de vacanță unde va pleca cu noul iubit: „Ei nu au avut virusul, s-a dus toată lumea acolo”

de Andra Stana,

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează cel mai nou cuplu din showbizul de la noi. Până acum, relația lor pare că funcționează bine. De curând, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a anunțat unde va pleca pe final de an.

A început deja numărătoarea inversă până la Crăciun, iar vedetele și-au definitivat deja planurile pentru zilele libere. Ramona Olaru a anunțat, zilele trecute, că va pleca într-o vacanță de vis chiar cu o zi înainte de Crăciun, scrie libertatea.ro.

Cel mai probabil asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” va fi însoțită de iubitul ei, Cătălin Cazacu. Pentru concediu, Ramona Olaru a ales ca destinație Zanzibar, acolo unde a fost recent și Vali Vijelie, mai scrie sursa citată.

„Plec de Crăciun. Plec în țările calde, chiar cu o zi înainte. Ei nu au avut virusul, s-a dus toată lumea acolo, chiar și Vali Vijelie (n.red. Zanzibar)”, a spus asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ramona Olaru, primele declarații despre relația sa cu Cătălin Cazacu

De câteva luni, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu. Cei doi par că se înțeleg foarte bine și și-au găsit, în sfârșit, liniștea.

La început când s-a aflat de ea și campionul de motociclism, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” spunea că nu știe încotro se duce relația lor, dar se pare că i-a dus spre cea mai frumoasă poveste de dragoste.

„Da, nu suntem într-o relație neapărat! Suntem prieteni de mult și în ultimul timp am tot ieșit și ne-am apropiat… Nici noi nu știm încotro se duce, dar, ca și voi, așteptăm să vedem ce se întâmplă și cum o să simțim lucrurile.

Momentan, e totul bine așa, ca o chestie de început în care nu s-au întâmplat cine știe ce lucruri. Abia ne-am pupat așa puțin și om vedea… 

Orice ar ieși sau nu, relația noastră a fost și va fi mereu una de o prietenie prea mișto, mai rară!”, declara Ramona Olaru la finalul lunii octombrie.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton