Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru, detalii despre salariul pe care îl primește de la Antena 1. În ce vrea să investească banii

Ramona Olaru, detalii despre salariul pe care îl primește de la Antena 1. În ce vrea să investească banii
7

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru lucrează de ani buni la Antena 1. Ea este pe val din punct de vedere financiară. Iubita lui Cătălin Cazacu a prezentat „Splash! Vedeta la apă” și de ani de zile este asistentă TV la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ramona Olaru spune că este mulțumită de parcursul ei profesional, dar și de salariul pe care îl primește de la Antena 1.

Ramona Olaru, despre succesul ei profesional

Ramona Olaru lucrează de ani de zile la Antena 1, ca asistentă în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. De asemenea, ea a prezentat și „Splash! Vedeta la apă”. Vedeta spune că este mai mult decât mulțumită de modul în care au evoluat lucrurile pentru ea.

Sunt mai mult decât mulțumită, pentru că am primit mult mai mult decât m-aș fi așteptat. Lucrurile se întâmplă mult peste ceea ce credeam eu că pot duce ca om: și fizic, și profesional, și intelectual. Au venit către mine proiecte și lucruri pe care n-am crezut niciodată că sunt în stare să le fac. Și sunt mândră de mine. Dar nu mi se urcă la cap. Eu rămân în continuare aceeași fată simplă, modestă și plictisitoare de la țară (râde). Da, chiar am crezut despre mine că sunt plictisitoare până să mi se demonstreze de cele mai multe ori că sunt chiar amuzantă. Oamenii asta cred și insistă să fiu în proiectele lor. E bine, e foarte bine”, a spus Ramona Olaru, pentru revista OK! Magazine.

ramona-olaru-despre-salariul-pe-care-il-primeste-de-la-antena-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ramona Olaru, despre salariul pe care îl primește de la Antena 1

Ramona Oralu este recunoscătoare pentru ajutorul pe care l-a primit din partea colegilor ei, Răzvan Simion și Dani Oțil.

„Nu mă așteptam să ajung aici, deși am început de foarte de jos, poate mult mai de jos decât celelalte colege ale mele. Noi nu suntem asistente TV, suntem Vecine. Lucrurile se datorează în mare parte echipei emisiunii și mai ales băieților, care au văzut că sunt umilă și fac ceea ce am de făcut fără să cred că sunt ceva mai mult. Ei sunt cei care au pus bazele formării mele”, a mai declarat vedeta.

De asemenea, Ramona Olaru a vorbit și despre salariul pe care îl primește de la Antena 1 și a zis că este plătit fix pentru ceea ce face. Ba chiar, vedeta a reușit să își ia o mașină, iar acum plănuiește să își cumpere o casă împreună cu iubitul ei, Cătălin Cazacu.

„Da, și până la urmă sunt plătită fix pentru ceea ce fac. Și nu este rău să fiu plătită pentru efortul depus. Vorbim de niște ani adunați, nu de ceva care s-a întâmplat peste noapte. Da, sunt mulțumită de cât câștig. Mi-am luat și mașină și, în curând, eu și Cătălin vrem să ne luăm și o casă. Dar nu ne grăbim, stabilim deocamdată de ce avem nevoie”, a mai spus Ramona Olaru.

„Am cam câteva salarii puse deoparte, așa cum este și normal, din punct de vedere al economisirii”, a mai declarat Ramona Olaru.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton