Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru dezvăluie remediul după o noapte albă. Care este secretul vedetei. EXCLUSIV

Ramona Olaru dezvăluie remediul după o noapte albă. Care este secretul vedetei. EXCLUSIV
5

de Cătălina Matei,

Vara aceasta, Ramona Olaru s-a împărțit între filmările pentru matinalul Antenei 1, care au avut loc la mare, și cele pentru „Splash! Vedete la apă”, care s-au desfășurat la Bacău. Un program amețitor, cu multe ore de filmare care s-au întins în miez de noapte. Cum a reușit vedeta Antenei 1 să se mențină în formă?

După o perioadă extrem de încărcată, în care a filmat atât pentru matinalul de la Antena 1 cât și pentru „Splash! Vedete la apă”, Ramona Olaru a plecat în vacanță. Prima săptămână și-a petrecut-o în Mykonos, alături de iubitul său, dar și de alți prieteni. Și, pe lângă zilele cu soare și relaxare, asistenta de la „Super Neatza…” a avut parte și de un moment mai special. S-a logodit! Cătălin Cazacu, cel care i-a furat inima încă de anul trecut, i-a oferit Ramonei un superb inel de logodnă.

Din nou prezentatoare la „Splash!”… Ce îți place cel mai mult la acest format?

 Daaa, din nou prezentatoare la „Splash! Vedete la apă!”. Cel mai mult la acest format îmi place faptul că sunt la înălţime, mereu! La propriu! (râde). E placut să vezi totul de sus în acest proiect, de la platformele ameţitoare de 7 sau 10 m.  

Şi, ca să fiu puţin serioasă, îmi place să lucrez cu această echipă, sunt o persoană super-sociabila şi prietenoasă, lucru care sunt convinsă că se ştie deja despre mine,  aşa că am legat relaţii de prietenie hrănitoare pentru suflet şi minte!

Cât de complicat a fost să te împarți între Litoral, unde s-a filmat „Neatza”, și Bacău, unde au loc filmările pentru „Splash!”?

Ooo da, a fost solicitarea vieţii mele să alerg de la mare, unde „Super Neatza” ştim bine că e dimineaţa şi Bacău, unde „Splash! Vedete la apă” se filmează noaptea! Au fost câteva zile foarte obositoare, însă a contat mult mai mult satisfacţia, să ştiu că aceşti oameni mă vor în ambele locuri cu toată inima.

Dintre colegii tăi de prezentare de la „Neatza”, pe cine vezi sărind de pe platforma de la 10 m? Dar în juriu? 😉

De sărit … nu ştiu ce să zic,  cred că sunt singura care mai are nebunia asta, sau e posibil ca şi colegii de la „Super Neatza de Weekend” să fie la fel de nebuni! Cât despre juriu, bineînţeles că cel mai potrivit mi s-ar părea Dani (n.r. Dani Oțil) , pentru că duce o viaţă foarte active, face sport şi ştie despre ce e vorba.

Care este remediul la care apelezi după o noapte de filmări? Mai ales când trebuie să fii activă de la prima oră a dimineții…

Nu stiu dacă mai e o surpriză, dar eu încă nu fac nimic ca să mă menţin sau să arăt fresh! Încă mă ajută natura! Trebuie doar să reuşesc să dorm câteva ore, iar când simt că mă cuprinde rău oboseala mai iau vitamine  – calciu, magneziu, nimic extraordinar.  

Ramona-Olaru-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Urmează vacanța… unde vei merge? Și cam câte bagaje vei lua cu tine?

Oh, urmează vacanţa! De când aşteptam să pot spune asta! Îmi vine să plâng când îmi dau seama că, în sfârşit, după un an de muncă şi multă muncă o să îmi permit să mă trezesc la cât vreau, fără alarmă!

În prima parte a vacanţei am mers în Mykonos, cu un grup de prieteni, pentru o săptămână!

Iar vă surprind şi vă anunţ că doar un bagaj mare am luat cu noi şi spun noi pentru că îl împărţim! Da, un bagaj la doi! 🙂 Asta mă ajută să îmi cumpăr lucruri de pe acolo, spunând că nu am la mine ce îmi trebuie!

Ce fel de vacanțe preferi: cele în care doar te relaxezi sau cele în care încerci tot felul de experiențe extreme?

Pentru că în timpul anului muncesc foarte mult, prefer vacanţele în care lenevesc, în care să stau ca o plăcintă la soare, dacă se poate să mă întoarcă altcineva de pe o parte pe alta!

Dar dacă sunt odihnită, îmi plac şi experienţele noi! Nu zic nu!

Și ce suveniruri achiziționezi, de obicei?

Am avut o perioadă în care, ca orice turist, plecam cu magneţi de frigider din vacanţe, daaar, de câţiva ani, am renunţat! Prefer să adun amintiri şi poze!

Cum se anunță toamna aceasta pentru tine? În ce proiecte vei fi implicată?

Bineinţeles că voi fi în continuare la aeroportul meu bază, la familia mea şi oamenii care au făcut din mine ce sunt azi, familia „Super Neatza!”  Și… șiii … vor mai fi surprize la care încă nu se gândeşte nimeni! Nu le pot spune incă, însă abia aştept să vină toamna, să vedeţi despre ce e vorba!

https://www.youtube.com/watch?v=cmU48mT1cwo&t=2s&ab_channel=NeatzacuRazvansiDani
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton