Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru își dorește să devină mămică în 2022. Pe cine ar alege ca naș dintre Răzvan și Dani

Ramona Olaru își dorește să devină mămică în 2022. Pe cine ar alege ca naș dintre Răzvan și Dani
3

de Cătălina Matei,

După ce a încheiat 2021 cu o vacanță de vis în Zanzibar, alături de iubitul său, Cătălin Cazacu, Ramona Olaru ne dezvăluie dorințele pentru 2022. Una dintre ele este să devină mămică! În plus, am aflat pe cine ar prefera în „funcția” de naș dintre Răzvan și Dani!

Ce ți-a plăcut cel mai tare la 2021? Și ce nu ai mai repeta din anul ce-a trecut?

2021 cred că a fost anul în care am evoluat cel mai mult! Emoţional, personal şi sigur şi din punct de vedere al carierei! E anul în care am învăţat să apreciez şi mai mult fiecare moment, anul în care deşi viaţa mea a fost un carusel, am ajuns tot cu picioarele pe pământ! Aşadar, astea sunt lucrurile care mi-au plăcut cel mai mult! Cred că mi-e suficient să trăiesc o dată anumite lucruri ca să învăţ ceva, aşa că nu aş mai repeta muuuuulte lucruri! Incepe un an nou şi chiar nu mai este cazul să le înşirăm pe toate, cu tot cu energia lor negativă (râde)!

Ai avt parte de un Crăciun atipic, în Zanzibar. Cât de bine s-a descurcat iubitul tău, Cătălin, din postura de ghid?

Atipică sunt şi eu, mereu! El mă iubeşte foarte mult şi a făcut orice a fost posibil ca eu să mă simt bine şi să fiu cea mai fericită! Şi-a dorit să-mi arate toate locurile speciale din locul acesta superb! Însă multe altele incredibile le-am descoperit impreună! Şi, ca să concluzionez, e un om/iubit pe care te poţi baza oricând!

Ce îți place cel mai mult la tine când ești cu el?

Cel mai mult îmi place la mine când sunt cu el că pot să fiu eu exact aşa cum sunt! Şi, crede-mă, nu e neapărat uşor de căzut la pace cu mine! J Îmi place că îmi dă încredere în mine şi prin faptul că el mă apreciază atât de mult, ajung şi eu să îmi cunosc adevărata valoare!

ramona-olaru-211526006_206253541502092_4219861907291719296_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Ce-ați făcut de Revelion?

Îţi dai seama că a fost petrecere pe plajă, într-o locaţie superbă! Pe lângă momentele de distractie , tipic românească, au fost multe momente de dansuri africane şi un DJ african! Cătălin a făcut pe MC-ul, tipic lui! J Şi cel mai drăguţ a fost că majoritatea oamenilor erau români şi cunostinţe bune ale noastre!

Cum îți dorești să fie 2022?

Nu îmi mai doresc neapărat ceva. Sunt atât de călită, încât nu poate veni ceva ce nu aş putea manageria! Dar dacă vrei ceva neapărat, de mult îmi doresc un copil, aşa că poate în 2022 vine!

În ce alte proiecte vei fi implicată?

Pe plan personal am în lucru un proiect despre care momentan nu o să vorbesc, dar probabil din martie veţi afla! Pe plan profesional, mă găsiţi în fiecare dimineaţă în gaşca „SuperNeatza cu Răzvan şi Dani”, pe Antena 1!

Dintre Răzvan și Dani, cine este cel mai zgârcit?

Pfff, amândoi sunt zgârciţi! Glumesc! J De fapt nu cred că e nici unul mai zgârcit decât celălalt. Sunt pe aceeaşi lungime de undă.

Și pe cine l-ai lua de naș?

Cătălin l-ar lua pe Dani, iar eu pe Răzvan! Deci facem cum facem şi trebuie să îi luăm pe amândoi!

Ce ți se pare cel mai greu de gestionat când ești persoană publică?

Nu ştiu dacă e ceva foarte greu pentru mine! Eu iau lucrurile aşa cum sunt şi mi le asum mereu! Sunt prea reală, mereu, ca sa fie ceva greu!

Ai un master în Agronomie. Dacă nu ai mai fi în televiziune și te-ai întoarce la „bază” ce fel de afacere ai porni?

Asta nu e o întrebare grea, pentru că niciodată nu am ştiut exact ce vreau să fac! Am mers cum m-a dus vântul! Si dacă mi-a plăcut ceva ce mi-a ieşit în cale, am făcut, dacă nu, nu am făcut! Dar nu aş refuza şi un proiect în domeniul masterului pe care îl am!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton