Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru își dorește un copil cu orice preț. Ce decizie uluitoare a luat

Ramona Olaru își dorește un copil cu orice preț. Ce decizie uluitoare a luat
9

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o relație cu suișuri și coborâșuri, însă iubirea care îi leagă îi aduce mereu împreună. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” își dorește să devină mamă cu orice preț, indiferent dacă va rămâne împreună sau nu cu actualul ei partener.

Ramona Olaru își dorește un copil

Ramona Olaru își dorește cu copil cu orice preț, indiferent dacă va rămâne împreună sau nu cu iubitul ei, Cătălin Cazacu. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” vrea doar ca tatăl copilului să fie demn de a avea grijă de micuț.

„Acum am ajuns să îmi doresc copilul cu un bărbat demn de a avea grijă de el, indiferent că noi suntem împreună sau nu. Până acum, la fel ca în alte proiecte, îl poți numi și pe ăsta proiect oarecum, la fel mă aruncam cu capul înainte și am zis „eu îmi doresc un copil, nu contează că ăsta e prost de bubuie sau că e nepotrivit ca tată, eu îmi doresc un copil, într-un fel sau altul mă voi descurca să îl cresc”.

Nu pot nici să mă judec că am gândit așa la vremea aia, dar nici să-mi dau un premiu. Dar acum, orice ar fi, simt că timpul trece, am aproape 34 de ani curând și atunci nu mai stau să mă gândesc cam cât îl duce pe el capul sau nu. Știu că eu pot să-mi cresc un copil și trăim vremurile în care niciodată nu ai siguranța că vei rămâne cu bărbatul respectiv sau cu femeia respectivă”, a spus Ranona Olaru, pentru CANCAN.

De-ce-a-lipsit-Ramona-Olaru-de-la-„Neatza-cu-Razvan-si-Dani.-Cine-a-inlocuit-o-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ramona Olaru își dorește o fetiță

Ramona Olaru a mai mărturisit că ea și Cătălin Cazacu încearcă să aibă un copil.

Și acum lucrez, când termin programul. La 5-6, când ajung eu acasă și el probabil ajunge pe la 7-8, și atunci lucrez. Dumnezeu știe și le aranjează el când și cum trebuie, eu nu mă mai stresez, fac ce depinde de mine, adică acțiunea fizică și emoțională. Dar sunt aranjate toate”, a spus vedeta.

Ramona a mai declarat că ea și Cătălin Cazacu își doresc o fetiță. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a ales deja numele pentru fetiță.

Nu, își dorește o fetiță, exact ca mine. El mai are un băiat de 13 ani, cam face ce face și el și cred că îi este suficient că cel mic vrea din ce în ce mai mult pe motoare. Ba chiar îl împinge de la spate, ceea ce mi se pare foarte drăguț. Și acum își dorește o fată. Avem aceeași proiecție – frumoasă ca mine, cu ochii verzi ca ai lui, înalți suntem amândoi, și cu părul ondulat. Și s-o cheme Emma! Înaltă, frumoasă și devreme acasă, pentru că o să aibă educația de la mine, nu de la el”, a mai spus vedeta Antena 1.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton