Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru, mai provocatoare ca niciodată în costum de baie! Ce imagini de senzație a publicat de la mare

Ramona Olaru, mai provocatoare ca niciodată în costum de baie! Ce imagini de senzație a publicat de la mare
7

de Roxana Mirea,

Cine poate contesta faptul că Ramona Olaru arată senzațional? Nimeni, cu siguranță. Asistenta TV de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” este într-o formă de zile mari la cei 33 de ani ai săi. Recent, ea a publicat mai multe imagini incendiare pe Instagram. Ramona Olaru este mai sexy ca niciodată în costum de baie.

Ramona Olaru, mai provocatoare ca niciodată în costum de baie

„Super Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit la Antena 1 cu un nou sezon. Matinalul continuă atmosfera de vacanță cu ediţii live, de la malul mării. Vreme de o săptămână, gaşca matinalului se întoarce pe plaja din Olimp şi readuce atmosfera de vacanţă în casele telespectatorilor, în fiecare dimineaţă.

Așadar, acesta este un prilej tocmai bun pentru ca Ramona Olaru să își încânte fanii din mediul online cu mai multe imagini cu ea în costum de baie. În unele imagini, asistenta de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” apare întinsă pe un divan, într-un costum de baie din două piese. „Nu am putut decide care e mai frumoasă! Așa că las aici tot! Sunt cam bine în costumul ăsta superb”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Ulterior, a mai publicat și alte imagini sexy de la mare. „Still summer, baby!”, a scris ea.

Ramona Olaru, mai provocatoare ca niciodată în costum de baie! Ce imagini de senzație a publicat de la mareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Eu încă nu fac nimic ca să mă menţin sau să arăt fresh”

Vara aceasta, Ramona Olaru s-a împărțit între filmările pentru matinalul Antenei 1, care au avut loc la mare, și cele pentru „Splash! Vedete la apă”, care s-au desfășurat la Bacău. Un program amețitor, cu multe ore de filmare care s-au întins în miez de noapte. Întrebată la ce remediu apelează pentru a putea fi activă la prima oră a dimineții, ea a explica că încă o ajută natura.

Nu stiu dacă mai e o surpriză, dar eu încă nu fac nimic ca să mă menţin sau să arăt fresh! Încă mă ajută natura! Trebuie doar să reuşesc să dorm câteva ore, iar când simt că mă cuprinde rău oboseala mai iau vitamine  – calciu, magneziu, nimic extraordinar”, ne-a spus Ramona Olaru într-un interviu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton