Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cuza: „Nu mă mai lasă pe mese”

Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cuza: „Nu mă mai lasă pe mese”

de Andra Stana,

Ramona Olaru are un nou iubit după despărțirea de Cuza, concurentul de la „Asia Express”. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a recunoscut totul chiar la tv, în direct: există cineva în viața ei. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că noul partener de viață i-a pus deja mai multe condiții.

Ramona Olaru și Cuza de la „Asia Express” au avut o relație cu năbădăi. Într-un final, după doi ani, cei doi au hotărât ca fiecare să o ia pe drumul său. De curând, soarele a răsărit pe strada asistentei de la „Neatza”: are un nou iubit. Ramona Olaru a recunoscut în matinalul de la Antena 1 că are un nou partener de viață, dar și că acesta nu-i mai dă voie să danseze pe mese, scrie libertatea.ro.

„Nu mă mai lasă pe mese (n.red. – să danseze pe mese)”, a spus Ramona Olaru, în direct, la TV.

Până acum, vedeta a fost discretă în declarații, însă a decis să ofere primele detalii despre bărbatul de care s-a îndrăgostit. Înainte de a ieși la întâlnire cu noul iubit, Ramona Olaru și-a verificat astrograma cu ajutorul colegei sale din platou, care i-a dat numai vești bune.

„Am fost cu Bianca (Bianca Nuțu, prezentatoarea rubricii Horoscop, de la «Neatza…») să îmi calculeze harta, înainte să ies la cină cu el. Și a mers”, a dezvăluit asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ramona Olaru și Cuza de la „Asia Express” au fost iubiți timp de 2 ani

Vedeta a avut o relație timp de doi ani cu Cuza, acum concurent la „Asia Express” și membru al trupei „Noaptea târziu”. Cei doi nu s-au mai înțeles, iar la începutul acestui an au decis, de comun acord, să pună punct poveștii lor de dragoste.

„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun-simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, spunea Cuza în cadrul unui podcast.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton