Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ramona Olaru, prima reacție după ce s-a aflat cu cine a înlocuit-o Cătălin Cazacu. „Eu nu l-am cunoscut niciodată”

Ramona Olaru, prima reacție după ce s-a aflat cu cine a înlocuit-o Cătălin Cazacu. „Eu nu l-am cunoscut niciodată”
8

de Andra Stana,

Ramona Olaru a avut o primă reacție după ce a aflat că fostul ei iubit, Cătălin Cazacu, iubește din nou. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a recunoscut că nu mai vrea să audă de fostul partener.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de mai bine de un an. Acum aproape două luni, cei doi au decis să se despartă definitiv, iar campionul la motociclism a găsit deja cu cine să o înlocuiască pe vedeta de la Antena 1. Mai precis, Cazacu s-ar iubi cu una dintre colegele sale de la Antena Stars, Elisa, reporter la emisiunea lui Dan Capatos, scrie gsp, citat de libertatea.ro.

„Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”

Ramona Olaru a aflat recent că fostul ei iubit are deja o altă relație. Imediat după ce a primit vestea, ea a avut o reacție uluitoare. Printre altele, asistenta TV a mărturisit că nu știe cine este Cătălin Cazacu.

Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”, a declarat Ramona Olaru pentru Fanatik.

Ramona Olaru, prima reacție după ce s-a aflat cu cine a înlocuit-o Cătălin CazacuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Totodată, Ramona Olaru a declarat că nu are un iubit nou, dar a dat de înțeles că și ea și-ar fi găsit pe altcineva după ce i-a spus adio prezentatorului de la Antena Stars.

„Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită.”

„Nu sunt pregătită acum pentru o nouă relație”

Asistenta TV spune însă că nu este gata să înceapă o nouă relație. Mai mult, Ramona Olaru a declarat că își dorește să mai aibă timp pentru ea. Cât despre florile primite, Ramona a menționat că sunt din partea fanilor ei.

„Am văzut că s-au făcut tot felul de speculații, că a scris presa. Îți dai seama că am și eu admiratorii mei. Eu primesc flori de la admiratori. Sunt bărbați care încearcă să mă cunoască. Ce vină au florile? Am mai zis, sunt o femeie singură de două luni și sunt foarte bine. Nu sunt pregătită acum pentru o nouă relație”, a mai mărturisit Ramona Olaru.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton