Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru, pusă în situația jenantă de a lucra cu fostul ei iubit. „Nu mai puteam fizic”

Ramona Olaru, pusă în situația jenantă de a lucra cu fostul ei iubit. „Nu mai puteam fizic”
8

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru a fost pusă în situația jenantă de a lucra cu fostul ei iubit. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a vorbit despre fostele ei relații și a explicat de ce, pentru ea, nu poate exista prietenie după despărțire.

Ramona Olaru, nevoită să lucreze cu fostul ei iubit

Ramona Olaru a fost invitată la podcastul „Ameritat cu Nasrin”, unde a mărturisit că s-a văzut în situația jenantă de a lucra cu fostul iubit. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a spus că nu poate exista prietenie după despărțire.

„Nu, nu! Eu cu bărbații cu care am fost în relații nu mai am nicio legătură, de nicio natură. De ce aș avea? Dacă tu n-ai fost ok cu mine în perioada în care mă cunoșteai, cum ai putea fi după aceea? Ce mai ai tu să-mi dai?”, a mărturisit Ramona Olaru, potrivit wowbiz.ro.

După ce a divorțat, vedeta de la Antena 1 a avut o relație cu Cuza. După ce s-au despărțit, cei doi au ajuns să lucreze împreună. Cuza a fost și el angajat la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde lucrează și în prezent. Mulți credeau că Ramona și fostul ei iubit sunt prieteni, dar se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

Ameri Nasrin: Dar bine, uite, o relație frumoasă, dacă îmi permiți, de amiciție/colegialitate e cu fostul iubit, Cuza

Ramona Olaru: Nu, e de colegialitate. Putem conviețui (n. red la locul de muncă), dar nu putem vorbi în afara platoului. Ce spuneam mai devreme, dacă în perioada cât ai fost lângă mine nu ai avut lucruri bune și normale în legătură cu mine, cu siguranță de atunci nu o să ai. Și plus că am chestia asta, ce a fost în trecut, de ce să mai car după mine? Ce poți tu să îmi mai dai, ce lecție, ce sfat? Nu, n-ai.

Ramona Olaru, prima reacție după ce s-a aflat cu cine a înlocuit-o Cătălin CazacuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Noi ne-am despărțit și duminica lucram împreună”

Ramona Olaru a spus că a fost ciudat la început să lucreze alături de Cuza, mai ales că de-abia se despărțiseră.

Ameri Nasrin: A fost o situație jenantă la început (n. red situația cu fostul ei iubit, Cuza)?

Ramona olaru: Da, foarte rău. A fost rapid, atunci, n-aveai timp să te aduni. Noi ne-am despărțit și duminica lucram împreună. A fost un test pe care l-am depășit, dar extrem de greu în primele luni. După aceea a fost o alegere să nu mă mai duc duminica, nu mai puteam fizic, am rugat cu cerul și cu pământul. Și a ajutat și lucrul acesta. Dar nu că mai era iubire, dar era incomod.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton