Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru s-a mutat din casa lui Cătălin Cazacu. Care este motivul. „Nu am muncit degeaba toată viața”

Ramona Olaru s-a mutat din casa lui Cătălin Cazacu. Care este motivul. „Nu am muncit degeaba toată viața”
8

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru și-a făcut bagajele și s-a mutat din casa iubitului ei, Cătălin Cazacu. Nu, nu este vorba de o despărțire, așa cum s-a mai speculat. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut un motiv întemeiat să plece din casa partenerului ei. Desigur, Ramona Olaru a luat și pisicile cu ea.

De ce s-a mutat Ramona Olaru din casa lui Cătălin Cazacu

Ramona Olaru s-a mutat din casa iubitului ei, Cătălin Cazacu. Motivul este reprezentat de faptul că sportivul își renovează apartamentul, iar aleasa inimii lui n-a mai suportat haosul creat de muncitori.

„Nu s-a terminat pentru că se lucrează. Așa este când te scarpini cu mâna altuia. Te bazezi pe niște muncitori și atunci ei lucrează în ritmul lor, nu când ai vrea tu. Noi am zis că terminăm într-o lună, dar nu este așa”, a povestit Ramona Olaru pentru EGO.ro.

Sătulă de tot deranjul din casă și de praful care este acolo, Ramona Olaru s-a decis să se mute. Aceasta va reveni în casa lui Cătălin Cazacu abia atunci când totul va fi aranjat ca la carte.

Am vrut să mă mut pentru o perioadă ca să mă duc direct în casa aranjată. Până la urmă merit asta, nu am muncit degeaba toată viața. Doar nu mă mărit ca să muncesc în continuare”, a mai spus Ramona, completând că deja și-a strâns o parte din haine și l-a lăsat pe Cazacu singur, să se ocupe de tot ce înseamnă reamenajare. „Mă mut. Am luat și pisicile, poate să doarmă liniștit Cătălin. E „terminat” acum fără noi”.

De-ce-a-lipsit-Ramona-Olaru-de-la-„Neatza-cu-Razvan-si-Dani.-Cine-a-inlocuit-o-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Unde s-a mutat Ramona Olaru

După ce s-a mutat în casa lui Cătălin Cazacu, Ramona Olaru nu a renunțat la apartamentul ei. Așadar, ea s-a întors în locuința ei până când Cătălin Cazacu va termina să-și reamenajeze casa. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este de părere că renovarea va mai dura încă aproximativ trei luni.

„Eu încă îl am pe al meu pentru că am foarte multe lucruri, haine și încălțăminte. Ne-am apucat de renovare în apartamentul lui ca să pot să-mi aduc totul. Probabil că o să-l mai țin vreo 2-3 luni până terminăm renovarea. Ca să pot să-mi bag totul direct la locul lui”, a mai povestit Ramona Olaru.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton