Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru s-a pozat topless. Ce imagini de senzație a publicat din vacanța în Grecia

Ramona Olaru s-a pozat topless. Ce imagini de senzație a publicat din vacanța în Grecia
9

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru se bucură de distracție și clipe de relaxare în vacanță. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se află în Mykonos, Grecia, de unde publică imagini incendiare cu ea în costum de baie. Ba chiar, Ramona Olaru s-a pozat topless și a urcat imaginea pe Instagram.  

Ramona Olaru s-a pozat topless în vacanță 

Ramona Olaru are o lună plină de distracție. După o vacanță în Turcia, vedeta Antena 1 a plecat în Grecia, unde petrece 10 zile în Mykonos. La 34 de ani, Ramona arată incredibil, iar acest aspect este dovedit și de imaginile de senzație pe care le-a publicat din vacanța în Grecia. Ba mai mult, Ramona Olaru a pozat și topless și a publicat imaginea pe Instagram.  

O fată amuzantă e mai bună decât una frumoasă, dar eu sunt amândouă”, a scris Ramona Olaru în dreptul imaginii.  

De asemenea, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat mai multe imagini incediare cu ea în costum de baie, spre bucuria fanilor ei, care i-au transmis mesaje pline de admirație în secțiunea de comentarii.  

ramona-olaru-s-a-pozat-topless.-ce-imagini-de-senzatie-a-publicat-din-vacanta-in-grecia-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ramona Olaru, o lună plină de vacanțe 

Să nu credeți că vacanțele se opresc aici pentru Ramona Olaru. Luna august este una plină. După vacanța din Turcia și cea din Grecia, vedeta va pleca la Ibiza și pe Insula Capri 

Am foarte multe vacanțe, cred că stau acasă maximum 6 zile adunate (n.r. din luna august), în rest sunt plecată. Am fost în Turcia, apoi stau vreo 10 zile în Mykonos, apoi Ibiza și Capri”, a spus Ramona Olaru, într-un interviu pentru unica.ro.  

În ceea ce privește silueta de invidiat, Ramona Olaru a spus că nu are niciun secret și că nici măcar nu face sport.  

„Nu am niciun secret atunci când vine vorba de silueta mea. Și nu fac sport. Nu fac niciun fel de mișcare. Poate faptul că toată copilăria mea am mers mult pe jos pe câmp până la școală și atunci mi s-a format piciorul frumos cum se zice”, a mai spus vedeta.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton