Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au spus când are loc nunta. Unde se vor căsători

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au spus când are loc nunta. Unde se vor căsători
10

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt gata să facă pasul cel mare. Sportivul a cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa lui iubită și au planuri mari de viitor. Recent, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au dezvăluit când și unde va avea loc nunta.

Când va avea loc nunta dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt gata de nuntă. Sportivul a cerut-o în căsătorie pe asistenta de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani”, iar acum amândoi sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Recent, cei doi au dezvăluit că marele eveniment va avea loc anul viitor, la începutul verii. În ceea ce privește locația, nunta va avea loc la mare.

Data exactă nu, dar cu aproximație, pe la începutul verii viitoare. În România, dar la mare… Suntem îndrăgostiți de mare amândoi, așa că nu a fost foarte greu să alegem o locație”, au spus Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, pentru Spynews.ro.

Cand-va-avea-loc-nunta-dintre-Ramona-Olaru-si-Catalin-CazacuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce sfaturi primește Cătălin Cazacu de la Ramona Olaru

Cei doi au vorbit și despre sfaturile pe care Cătălin Cazacu le primește de la Ramona Olaru.

„Facem ședință de producție. Mai puțin de conținut, dar mai mult de producție. Îmi dă sfaturi, mai ales vestimentare, pentu că, din punct de vedere vestimentar, nu mai e un secret ca eu sunt pământ”, a spus Cătălin Cazacu.

Nu doar de îmbrăcăminte. Îți mai zic și când să vorbești mai mult, și când să vorbești mai puțin, și cum să mai abordezi o chestie”, a completat Ramona Olaru.

Orice critică e bine venită. E un lucru pe care eu l-am admirat tot timpul la noi și unul dintre lucrurile care ne țin în picioare este faptul că ne susținem și ne sprijinim și ne ridicăm unul pe altul. Suntem foarte bine, suntem perfect”, a spus sportivul.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton