Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat! Cum s-au fotografiat pe o plajă din Mexic

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat! Cum s-au fotografiat pe o plajă din Mexic
5

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat! Cei doi au au reușit să treacă peste toate neînțelegerile și probleme din relație. Îndrăgostiții petrec sărbătorile de iarnă împreună, dar nu în România, ci într-o destinație exotică, la mii de kilometri distanță. Iată ce imagini superbe a publicat Ramona Olaru din vacanța din Mexic.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat după ce o perioadă au fost despărțiți. Cei doi se bucură de o vacanță de vis în Tulum, Mexic, unde au plecat împreună cu câțiva prieteni. După o perioadă tensionată, în care s-a scris că Ramona și Cătălin s-au despărțit, asistenta a publicat imagini romantice cu partenerul ei.

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat o serie de imagini de pe plajă. În ultima imagine, este surprinsă în brațele lui Cătălin Cazacu, împărțind un sărut.

ramona-olaru-si-catalin-cazacu-s-au-impacat-cum-s-au-fotografiat-pe-o-plaja-din-mexic-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ramona Olaru are planuri mari pentru anul 2023. Vedeta își dorește și un copil.

„În 2023, îmi doresc liniște, o familie fericită cu un copil, putere de muncă în continuare, să arăt la fel de bine, fără să fac sport și să mănânc ce vreau, când vreau, cât vreau! Și îmi doresc să rămână cât mai mult timp oamenii buni lângă mine!”, ne-a spus Ramona Olaru.

@ramonao

Tulum vibe!

♬ Coastline – Hollow Coves

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton