Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ramona Olaru și Cuza de la „Noaptea Târziu” s-au despărțit. Ce explicații a dat vedeta de la „Neatza”

Ramona Olaru și Cuza de la „Noaptea Târziu” s-au despărțit. Ce explicații a dat vedeta de la „Neatza”
5

de Andra Stana,

Ramona Olaru, una dintre prezentatoarele de la „Splash, vedete la apă”, și Cuza de la „Noaptea Târziu” au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au despărțit, iar artistul s-a afișat deja cu noua iubită. Dacă până acum Ramona nu a făcut nicio declarație cu privire la acest subiect, iată că aceasta și-a surprins urmăritorii de pe contul de socializare.

„În sfârșit a venit momentul pe care, probabil, mulți dintre voi l-ați așteptat de mult timp. Și anume, da, sunt o persoană singură în acest moment. Din păcate, lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat de-a lungul acestei relații, spun toate lucrurile acestea, în sfârșit, pentru că de fiecare dată s-au interpretat și s-au scris tot felul de chestii total aiurea și total pe dinafară față de cum s-au întâmplat.

Cuza și noua lui iubită. Sursa foto: Instagram

Și mai spun acest lucru pentru că dacă nu funcționează un lucru și dacă n-ai liniște, și dacă nu găsești exact ce ai nevoie, atunci este mai bine și mai liniștit pentru ambele părți separarea.  Pe de altă parte, este perfect normal după ce s-a produs un astfel de lucru, să-și găsească liniștea, fericirea și așa mai departe.

Ramona Olaru: „Fiecare are nevoie de o perioadă să-și plângă morții”

De ce am spus asta? Sunteți foarte mulți, fie că mă cunoașteți, fie că nu mă cunoașteți, care aveți gânduri, intenții bune, să-mi trimiteți print screen-uri sau poze sau filmulețe cu faptul că el are pe altcineva sau e cu altcineva, nu știu când, nu știu cum, e ok, e normal. Fiecare are nevoie de o perioadă să-și plângă morții, cum ar spune un prieten de-al meu.

În cazul asta, situația să se refacă. Așa că rugămintea este să nu mai faceți asta chiar dacă ne cunoaștem, chiar dacă nu ne cunoaștem, pentru că fiecare își va rezolva lucrurile în felul lui și va găsi o modalitate să fie ok si asta nu ajută. Cred că este suficient acum”, a spus Ramona Olaru pe Instagram, citată de libertatea.ro.

Ramona-Olaru-si-Cuza-de-la-Noaptea-Tarziu-s-au-despartit.-Ce-explicatii-a-dat-vedeta-de-la-Neatza-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton