Homepage  / Vedete

Ramona şi Costin, dragoste cu năbădăi

Ramona şi Costin, dragoste cu năbădăi

de Redactia Tvmania

Ramona Hanganu şi Costin Sforaru, protagoniştii serialului “Moştenirea” de la Pro TV dau bine împreună şi au lipici la public. Totuşi, la filmări, lucrurile nu sunt chiar aşa uşoare. De ce le greu să se iubească, aflaţi mai jos.

Ramona Hanganu si Costin Sforaru

Ramona Hanganu si Costin Sforaru

Cu umorul personajelor State şi Flăcărica din “Moştenirea” eram obşinuiţi din celelalte seriale, “Inimă de ţigan”, “Regina” şi “State de România”. Era de aşteptat ca povestea de dragoste intensă şi în acelaşi timp interzisă dintre Carla (Ramona) şi Gabriel (Costin) să fie un nou punct de atracţie pentru telespectatori.

Mai ales că, la fel ca Romeo şi Julieta, cele două personaje trebuie să treacă peste ura dintre familiile lor (Carla este nepoata lui Fabrizio, duşmanul lui State, tatăl lui Gabriel). Dacă pentru tânăra Ramona rolul din “Moştenirea” este primul din cariera ei, fostul manechin Costin Sforaru are deja experienţa lungmetrajului “State şi Flacăra – Vacanţă la Nisa”.

Deşi îl prinde foarte bine rolul lui Gabriel, Costin spune însă că nu are prea multe în comun cu personajul său. “El provine dintr-o lume diferită, cea interlopă, pe când eu am crescut într-o familie normală şi am primit o altfel de educaţie. Am principii de viaţă diferite faţă de cele ale personajului, la fel şi modul de a reacţiona în diferite situaţii este altul. Pentru amândoi însă familia este mereu pe primul loc”.

Greu cu dragostea la filmări

Surprinzător sau nu, atât pentru Ramona, cât şi pentru Costin, cele mai grele scene pe care le-au avut de interpretat până acum în serialul “Moştenirea” au fost cele de dragoste. “În afara faptului că trebuie să filmezi semi-nud, mai trebuie să ai şi gesturi de tandreţe cu o persoană care în realitate nu îţi este decât colegă şi nu ai sentimente de dragoste faţă de ea”, ne-a explicat Costin.

Noroc însă cu glumele, aşa s-a mai destins şi partenera sa Ramona pe platouri. “Relaţia dintre mine şi Costin e una profesională şi de prietenie, iar secvenţele de dragoste vor fi mereu grele. Costin are însă un simţ al umorului deosebit şi de câte ori a trebuit să filmăm scene de dragoste, el a reuşit să destindă atmosfera şi totul a decurs mai uşor”, a zis ea. .

Dar în viaţa reală cu cine se iubesc?

În afara platourilor, Costin are o relaţie frumoasă cu o fostă colegă de “proiect”, care îi înţelege activitatea şi îl susţine. „E ceva special între noi şi formăm un cuplu de trei ani şi ceva. Înseamnă enorm pentru mine şi este o persoană foarte importantă în viaţa mea”, ne-a mărturisit actorul.

Ceva mai rezervată, Ramona nu ne-a dat prea multe detalii despre viaţa ei amoroasă: “Cum nici mie nu-mi place să citesc despre vieţile personale ale persoanelor publice din România, aşa nu voi vrea să citească nimeni nici despre viaţa mea. Prefer să ţin asta doar pentru mine şi să mă bucur de ceea ce am”. Totuşi noua vedetă Pro ne-a spus că nu i-ar plăcea să trăiască o poveste de dragoste plină de peripeţii precum cea a personajului ei Carla: “Am 19 ani, cred că e un pic prea devreme să spun dacă am iubit cu adevărat până acum, dar cu siguranţă ştiu că nu-mi doresc să trăiesc vreodată o iubire interzisă”, a conchis ea. .

Sfaturi de la State şi Flăcărica

Noile vedete intrate în grădina Pro-ului, Costin Sforaru şi Ramona Hanganu au învăţat de’ale actoriei de la Gheorghe Visu şi Carmen Tănase. “Îi admir de foarte mult timp şi mă bucur că am avut ocazia să fur meserie de la ei”, ne-a spus Ramona.

Iar Costin o completează: “Am  învăţat să-mi pregătesc textul şi să mi-l repet înainte de cadru, să improvizez, să joc în funcţie de ceea ce îmi dă partenerul şi să îmi asum “situaţia” din scenele pe care le joc. În continuare am foarte multe de învăţat de la ei cât şi de la ceilalţi actori din film şi preţuiesc fiecare sfat primit”.

Ramona Hanganu (studentă la actorie în primul an şi interpreta piesei “Pentru tine” de pe genericul de final de la “Moştenirea”) şi Costin Sforaru (Prinţul Dracula din videoclipul trupei RBD, “Besame sin miedo”) se pricep şi la dans. Au demonstrat-o în sezonul zece de la “Dansez pentru tine”, când au dansat tango pentru un caz special.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton