Homepage  / Televiziune

Rareș Prisacariu a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 13

Rareș Prisacariu a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 13

de Ioana Maria,

Rareș Prisacariu a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, difuzată vineri de PRO TV, și va primi marele premiu de 120.000 euro.

„Câștigătorul Românii au talent sezonul 13 este Rareș Prisacariu”, au anunțat Pavel Bartoș și Smiley, în uralele juraților și ale tuturor celor prezenți. Concurentul în vârstă de doar 7 ani și câteva luni a impresionat cu talentul lui la recitat publicul, care l-a votat în număr foarte mare.

La auzul veștii, Rareș Prisacariu a izbucnit în lacrimi, emoționat de tot ce trăiește. Prezentatorii i-au înmânat trofeul și cecul de 120.000 de euro, iar concurentul a reacționat: „Mulțumesc!”.

„Sunt foarte emoționat pentru că am putut să fac impresie bună și că oamenii m-au votat. Mă așteptam să mă voteze, dar nu mă așteptam să câștig”, a mai spus Rareș.

Cine a câștigat Românii au talent 2023

Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa au oferit un spectacol magic pe scena talentelor.

Cel care a ridicat trofeul deasupra capului și a primit cecul în valoare de 120.000 de euro este Rareș Prisacariu.

Podiumul a fost completat de acrobații Olya și Valera, care s-au clasat pe locul al doilea, și de Oleg Spînu, care a ocupat locul al treilea. 

Rareș Prisacariu ne-a oferit un nou moment emoționant pe scena talentelor, în seara marii finale. Micuțul geniu i-a surprins și de această dată pe jurați și a ridicat publicul în picioare.

Cine este Rareș Prisacariu

Rareș Prisacariu a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Băiețelul i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatori încă de la preselecții. După monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton