Homepage  / Concursuri

Răspunde-ne pe Facebook şi câştigă!

Răspunde-ne pe Facebook şi câştigă!

de Redactia Tvmania

 

 colaj1

TVmania.ro te invită la concurs!

Săptămâna aceasta poti câştiga, zilnic

trei seturi a câte 5 DVD-uri cu filme recomandate de TV Mania!

.

Intră pe pagina TVMania.ro de pe Facebook, răspunde la întrebarea zilei propusă pentru concurs şi poţi câştiga zilnic trei seturi a câte 5 DVD-uri cu filme recomandate de noi.

E simplu să câştigi! Răspunzi la întrebarea zilei  cât mai interesant şi original şi strângi cât mai multe Like-uri la comentariul tău. Cu cât primeşti mai multe Like-uri cu atât ai mai multe şanse ca răspunsul tău să fie cel premiat!

.

Regulament:

1. Concursul se desfăşoară zilnic, în perioada 21 – 27  februarie 2011.

2. În fiecare zi, vom pune câte o întrebare legată de Premiile Oscar 2011. Tot în fiecare zi, trei dintre cele mai interesate răspunsuri, care au adunat cel mai mare număr de Like-uri, vor fi desemnate câştigătoare.

3. Numărul de Like-uri se va calcula la o zi după publicarea întrebării, la ora 12.oo, înainte de afişarea întrebării următoare.

4. Câştigătorii vor fi anunţati zilnic, pe contul de Facebook, imediat după calcularea numărului de Like-uri.

5. Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorii trebuie să sune la numărul 021.20.35.660, în maxim 30 de zile de la data publicării lor. Premiile se trimit prin Poşta Română în maxim 30 de zile de la data revendicării.

4. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi, de asemenea, eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.20.35.660 se pot actualiza sau şterge datele personale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton