Homepage  / Vedete / Vedete străine

Răspunsul dur dat de Jason Momoa după ce a fost întrebat de scena de viol din „Game of Thrones”: „O întrebare grețoasă”

Răspunsul dur dat de Jason Momoa după ce a fost întrebat de scena de viol din „Game of Thrones”: „O întrebare grețoasă”

de Redactia Tvmania

Jason Momoa a avut o reacție neașteptată în timpul unui interviu recent. Întrebat de unul dintre jurnaliștii de la New York Times dacă regretă că a jucat scena de viol din episodul pilot al serialului fenomen „Game of Thrones”, actorul american a răbufnit, scrie hotnews.ro, care citează  Insider.

Respectiva scenă, care face parte din episodul pilot al „Urzelii tronurilor”, se petrece după ce o nuntă aranjată dintre Khal Drogo, personajul interpretat de Jason Momoa, și Daenerys, jucată de actrița britanică Emilia Clarke, se termină cu un viol. Întrebat dacă regretă sau privește în alt mod „acele scene”, ani mai târziu după ce le-a jucat, actor a răspuns:

„Păi, a fost important să îl înfățișăm pe Drogo și stilul său. Îl joci pe cineva care este ca Ginghis Han. A fost foarte, foarte, foarte greu de făcut. Dar slujba mea a fost să joc ceva ca aia și nu este un lucru drăguț dar așa a fost personajul”.

Momoa a recunoscut că nu și-a pus niciodată întrarea „Regreți jucarea unui rol?”.

 

„Dar să punem așa problema: Am făcut-o deja. Nu o mai fac din nou”, a adăugat acesta.

Actorul american a părut deranjat de întrebarea primită de la jurnalistul american, căruia i-a dat apoi numai răspunsuri scurte.

Atunci când a fost rugat să „articuleze” viziunea proprie pentru franciza Aquaman, Momoa a răspuns simplu: „Nu”. Jurnalistul a plusat apoi și l-a întrebat pe actor dacă își amintește ceva deosebit din anii 90, perioadă în care a călătorit în jurul lumii.

„Nu pentru tine. Sau pentru lume”, a răspuns Momoa.

Apoi, actorul a ținut să critice întrebarea referitoare la „Game of Thrones” de la începutul interviului.

„Voiam să vorbesc despre ceva care mi-a lăsat o senzație proastă în stomac. Când ai adus vorba de Game of Thrones ai menționat lucruri care se întâmplă cu personajul meu și dacă aș face-o din nou. Am fost dezamăgit când m-ai întrebat aia”, a spus Momoa.

„Pur și simplu am simțit-o grețoasă – să pui asupra mea înlăturarea a ceva de parcă un actor are alegerea de a face asta. De fapt nu ni se permite să facem nimic. Există producătorii, scenariștii, există regizorii și tu nu poți să vii să spui ‘Nu o să fac asta fiindcă nu este kosher în prezent sau nu este adecvat în climatul politic existent’”, a subliniat actorul american.

„Game of Thrones” a primit deseori critici cu privire la înfățișarea unor scene de agresiune sexuală și viol în episoadele sale.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton