Homepage  / Știri

Răspunsul celor de la Netflix, după ce prințul Harry și Meghan Markle s-au panicat în legătură cu noul lor documentar

Răspunsul celor de la Netflix, după ce prințul Harry și Meghan Markle s-au panicat în legătură cu noul lor documentar

de Andra Stana,

Prințul Harry și Meghan Markle sunt în dezacord cu Netflix și chiar cu propria lor echipă de producție, au declarat surse pentru Page Six. Ducii de Sussex ar vrea să dea înapoi în ceea ce privește ceea ce vor să arate publicului în viitorul lor serial documentar.

Harry și Meghan vor să taie bucăți din noul lor documentar de pe Netflix

Cuplul ar vrea să taie bucăți din documentar – pe care îl filmează de mai bine de un an -, dar șefii Netflix sunt alături de realizatorii filmului Sussexes, care vor să păstreze întreg conținutul, potrivit unor surse din interior, scrie pagesix.com.

„Harry și Meghan se răzgândesc în privința propriei povești, a propriului lor proiect”, a declarat o sursă de la Netflix săptămâna aceasta.

Potrivit unei alte surse din industrie, „Harry și Meghan sunt panicați. Încearcă să nuanțeze chiar și cel mai elementar limbaj. Dar este povestea lor”.

Page Six a dezvăluit anterior modul în care ducele și ducesa de Sussex au vrut să editeze seria în urma morții reginei Elisabeta a II-a, luna trecută. Se crede că acesta ar include o serie de „bombe de adevăr” care îi implică pe regele Charles al III-lea și regina consoartă Camilla, precum și pe prințul William și Kate Middleton.

Sursele spun acum că, de fapt, cuplul a început să regândească seria – care este produsă de propria lor companie, Archewell – înainte ca monarhul să moară pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Documentarul ducilor de Sussex ar putea fi pus în așteptare „pe termen nedefinit”

„Au făcut cereri semnificative pentru a reveni asupra conținutului pe care ei înșiși l-au furnizat. Unii membri ai personalului Netflix cred că asta va pune efectiv proiectul în așteptare pe termen nedefinit„, a declarat sursa Netflix. „Netflix este alături de cineaști„.

În timp ce Harry, în vârstă de 38 de ani, și Markle, în vârstă de 41 de ani, doresc ca seria să fie lansată anul viitor, serviciul de streaming – care a plătit cuplului milioane de dolari – a dorit de mult timp să o debuteze imediat după sezonul 5 din „The Crown”, care va fi lansat pe 9 noiembrie.

Netflix a spus clar că proiectul merge mai departe„, a declarat sursa din industrie.

Netflix și un reprezentant al ducelui și ducesei nu au răspuns la solicitările de comentarii.

Familia Sussex a fost urmărită în întreaga lume de o echipă de filmare condusă de regizoarea Liz Garbus, nominalizată la Oscar, pentru acest documentar.

Când a fost întrebată despre proiect în interviul bombă acordat în august pentru The Cut, Markle l-a descris ca fiind: „Bucata din viața mea pe care nu am putut să o împărtășesc, pe care oamenii nu au putut să o vadă – povestea noastră de dragoste„.

Odată cu trecerea în neființă a reginei Elisabeta, copiii familiei Sussex, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet, în vârstă de 1 an, au acum dreptul de a fi numiți prinț și prințesă, însă decizia se află în mâinile bunicului lor, regele.

Dar surse regale din interior au declarat că Charles va lua această decizie doar după ce va vedea ce a scris Harry în viitoarele sale memorii, precum și ce este inclus în serialul Netflix.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton