Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Răsturnare de situație pentru „Dragoste infinită”: Burak Özçivit vrea să continue serialul la cinema în 2018

Răsturnare de situație pentru „Dragoste infinită”: Burak Özçivit vrea să continue serialul la cinema în 2018

de Redactia Tvmania

Aflat pe platourile de filmare ale peliculei „Kardesim Benim 2”, actorul Burak Özçivit tocmai a făcut un anunţ pe Facebook care i-a bucurat foarte mult pe fanii săi:

„Dragoste infinită” (în original „Kara Sevda”), serialul turcesc al cărui final tragic a zdrobit inimile fanilor, ar putea avea o continuare pe marile ecrane anul viitor!

„În 2018, „dragostea noastră neagră” se va muta la cinema!”, a spus Burak, tăguindu-i în anunţul său pe câţiva dintre actorii din distribuţia serialului, care s-a terminat la Kanal D pe 12 iulie: Melisa Aslı Pamuk (Asu în serial), Ali Burak Ceylan (Tufan), Zerrin Tekindor (Leyla), Hazal F Küçkköse (Zeynep) şi Kaan UrgancıoğIu (Emir) – fanii au observat însă imediat că Neslihan Atagul nu a fost tăguită.

Finalul tragic al serialului „Dragoste infinită” a creat o adevărată isterie în rândul fanilor, care şi-ar fi dorit ca personajul principal, Kemal, să nu moară în urma exploziei, iar Nihan să nu rămână singură. Din păcate, chiar dacă toată lumea s-a revoltat din cauza finalului și a sperat la un sezon 3 al producţiei, atât regizoarea, Hilal Saral, cât şi actorii din rolurile principale, Burak Özçivit şi Neslihan Atagül, au declarat răspicat că nu vor mai exista noi episoade.

„Dragi prieteni, vă rog nu mă mai întrebaţi! Episodul cu numărul 74 al serialului a fost ultimul. Gata, s-a terminat! „Dragoste infinită” nu va mai avea al treilea sezon!”, anunța Neslihan pe Facebook.

Iată însă că situația pare să se fi schimbat, din moment ce însuși Burak face un asemenea anunț!

În fața avalanșei de comentarii fericite din toate părțile, Özçivit a revenit totuși cu o precizare:

„Prieteni, e vorba deocamdată de o intenție. După ce termin filmul „Kardesim Benim 2”, când informațiile vor fi mai clare, dacă și ceilalți actori vor fi disponibili, eu voi face tot posibilul”.

 

Burak, noi îți ținem pumnii!

 

Notă:

Așa a arătat postarea inițială a lui Burak de astăzi:

Iar acesta este comentariul scris tot de starul din „Dragoste infinită”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton