Homepage  / Televiziune

Răsturnare de situație pentru un concurent la MasterChef 2022. Verdictul chefilor: „Șansa nu există”

Răsturnare de situație pentru un concurent la MasterChef 2022. Verdictul chefilor: „Șansa nu există”

de Roxana Mirea,

În ediția de aseară, 20 ianuarie, a emisiunii MasterChef România 2022, de la Pro TV, Mădălin Girip a venit să își încerce norocul. Cert este că cei trei chefi, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu și Chef Hadad, l-au purtat pe concurent de la agonie la extaz. Care a fost reacția lui Mădălin când a aflat verdictul chefilor.

Mădălin Girip, la MasterChef România 2022

Mădălin Girip are 26 de ani, este hair stylist și vine Brăila și a venit la MasterChef 2022, susținut de gașca sa de prieteni. Concurentul le-a pregătit juraților un piept de rață cu reducție de coacăze negre, sos teryiaki și mandarine.

Cum a ajuns în fața chefilor, Mădălin a trecut la treabă, iar acest lucru a fost apreciat.

Lucrează cu trei tigăi. Este foarte activ, implicat, are pasiune, dar să vedem gustul”, a spus Chef Hadad.

Știi că dacă rața este rece în mijloc, relația noastră se oprește aici. Adică tot ce a fost frumos între noi se termină în momentul ăsta”, i-a spus Chef Radu Dumitrescu concurentului.

Tensiunea a fost mare rău. Eu sunt un om deschis provocărilor. Dacă nu îmi iese, nu o să renunț din prima. Aș fi avut nevoie de mai mult timp. Efectiv, mă uitam să fur un mic zâmbet, orice. Dar nu, grimasele chefilor erau efectiv duse la 0. Eu mi-am pus tot sufletul în această farfurie”, a declarat și Mădălin, la MasterChef România 2022.

Reacția lui Mădălin când a aflat verdictul chefilor de la MasterChef 2022

După ce timpul s-a scurs, Chef Foa, Chef Radu Dumitrescu și Chef Hadad au gustat din preparatul lui Mădălin. Ei bine, singurul care i-a oferit un „da” concurentului a fost Chef Foa. Dezamăgit, Mădălin a mers să le dea vestea prietenilor lui. Între timp, jurații au continuat să dezbată aptitudinile culinare ale concurentului.

Ce să înțeleg cu toată faza asta? Că ție nu ți-a plăcut de Mădălin? Că nu ți-a plăcut ce a gătit el acolo? Rața avea pielea gătită cum trebuie, era un gust acolo”, le-a spus Chef Foa colegilor lui.

Ulerior, jurații au mers să-i prezinte adevăratul lor verdict lui Mădălin. Prietenii acestuia i-au susținut cauza și le-au spus juraților că tânărul merită o șansă.

Șansa nu există. Există un șorț”, a fost răspunsul lui Chef Hadad, care i-a aruncat în brațe lui Mădălin șorțul MasterChef 2022. Bucuria concurenului și a prietenilor lui a fost de nedescris, cu toții sărind de fericire.

Nu am crezut vreodată că eu o să vin la emisiunea asta și că o să trec prin tot caruselul ăsta de sentimente. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea. Nu mă așteptam niciodată”, a spus Mădălin.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton