Homepage  / Articole

Ray J are un sex tape cu Whitney Houston?

Ray J are un sex tape cu Whitney Houston?

de Redactia Tvmania

Familia lui Whitney Houston trăiește o adevărată tragedie, dar nu din cauza tristeții provocate de moartea artistei, ci din cauză că ar fi aflat de existența unor casete cu imagini compromițătoare, dar și a unor fotografii care ar fi în posesia fostului ei iubit, Ray J.

Se zvonește că Ray J ar avea „tone de sex tape-uri” pe care le-a înregistrat cu Whitney Houston. Familia Houston face acum, conform revistei „Star”, demersuri disperate pentru a-l convinge pe rapper să distrugă toate înregistrările.

„Membrii familiei Houston au vorbit cu Ray și i-au spus că nu vor ca imaginea lui Whitney să fie pătată de apariția în presă a unor astfel de înregistrări”, a spus o sursă citată de femalefirst.co.uk.

Ray se apără: nu are niciun sex tape

Pe de altă parte, bărbatul spune că nu există niciun fel de filmare indecentă în care Whitney Houston să apară, și că nici nu se pune problema că ar putea face publice asemenea materiale.

„Materialul infam care vorbește despre existența unui sex tape în care apar Ray J și Whitney Houston este fals. Nu există așa ceva”, a spus reprezentantul artistului, Courtney Barnes.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton