Homepage  / Vedete / Vedete străine

Război între Angelina Jolie și Brad Pitt. Află care este motivul disputei!

Război între Angelina Jolie și Brad Pitt. Află care este motivul disputei!

de Redactia Tvmania

În ciuda faptului că lucrurile păreau liniștite între Angelina și Brad Pitt, se pare că nu totul este chiar așa. După ce fostul cuplu a decis să țină divorțul departe de ochii presei, iar divorțul se întinde pe o perioadă nedeterminată, noi discuții au apărut între cei doi.

 

Angelina este nevoită să plece curând în Marea Britanie, acolo unde va filma timp de câteva luni pentru partea a doua a filmului „Maleficent”. Problema este că actrița nu își poate lua copiii cu ea până în momentul finalizării divorțului. Se pare că nu sunt speranțe ca divorțul să se încheie anul acesta, iar Brad nu este de acord ca Angelia să ia copiii pentru o perioadă atât de îndelungată în afara Statelor Unite.

„Încearcă să găsească o soluție pentru amândoi, dar ea nu e fericită. Vrea să ia copiii în Londra cu ea, în timpul filmărilor, și e frustată de întregul proces. Negociază cum să facă acest lucru. Chiar și persoanele din jurul lor sunt sătule de situația asta”, a declarat pentru PageSix o sursă apropiată actriței.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016, însă divorțul este pe rol. Unul din motivele pentru care divorțul nu a luat o finalitate se pare că sunt chiar cei șase copii pe care îi au împreună.

Nu demult tabloidele de peste ocean scriau că Brad Pitt are o nouă parteneră cu care deja locuiește.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton