Homepage  / Televiziune

Un Războinic a fost descalificat de la Survivor România 2022. „Sănătatea fizică și psihică e primordială”

Un Războinic a fost descalificat de la Survivor România 2022. „Sănătatea fizică și psihică e primordială”
6

de Roxana Mirea,

Survivor România este o competiție dură și nu toți concurenții reușesc să reziste până la capăt. Ediția de aseară a emisiunii de la Pro TV a început cu o descalificare, anunțată înaintea jocului de recompensă. Un Războinic a declarat că nu mai poate să continue competiția Survivor România 2022, fiind astfel descalificat.

Un Războinic, descalificat de la Survivor România 2022

Tensiunile și presiunea de la Survivor România încep să își spună cuvântul. În ediția de marți seară, 18 ianuarie, înainte de începerea jocului de recompensă, un Războinic a fost descalificat de la Survivor România 2022. Este vorba despre Liviu Mihalca. Acesta a luat singur decizia de a se întoarce acasă, aducând argumentele care l-au făcut să ajungă la concluzia că, pentru el, aventura Survivor trebuie să se sfârșească.

Consider că pentru mine și pentru toată lumea sănătatea fizică și psihică e primordială. Consider că în echipa asta noi ne-am format ca și un pumn de la început. Iar acest pumn are mai multe degete. Dacă un deget se rupe trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului”, a spus Liviu Mihalca, la Survivor România 2022, de la Pro TV.

Liviu-a-fost-descalificat-de-la-Survivor-Romania-2022.-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Mi-e frică să mai intru pe traseu”

Liviu Mihalca, în vârstă de 22 de ani, a continuat discursul și a spus că îi este frică să intre pe traseu, că nu reușește să se acomodeze și că nu vrea să își tragă echipa în jos.

„De când am ajuns aici, consider că nu pot să mă numesc „cel mai bun supraviețuitor”. Există aici persoane mult mai competitive și supraviețuitoare decât mine, cum ar fi, și trebuie să recunoaștem, chiar Faimoșii. Ei au supraviețuit până acum în condiții mult mai grele decât noi.

Mi-e frică să mai intru pe traseu din anumite motive. Nu o să fiu prea energic pentru că nu reușesc să mă acomodez și nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei. Vreau să îi susțin cât se poate de mult și poate altcineva în locul meu merită mai mult să fie aici.

Primele zile au fost foarte OK pentru că a fost începutul, dar consider că nu o să pot să duc această competiție până la sfârșit și nici nu cred că o să pot să o câștig. Așa că nu are rost să mă amăgesc nici pe mine, nici pe colegii mei. Din vina mea să piardă jocuri, iar eu să mă simt tot mai prost. Din acest motiv, am ales să spun treaba asta”, a mai spus Războinicul.

Daniel Pavel: „Liviu Mihalca, ești descalificat”

Survivor nu este pentru toată lumea. Survivor este o poveste întâi în camp și apoi pe traseu. Nu în ultimul rând, este o poveste de supraviețuire cu tine însuți. Eu sunt convins că ai putea continua, însă dacă simți că îi tragi în jos, iată declarația ta pe acest nisip fierbinte. Nu este pentru toată lumea Survivor. Realitatea de acasă este alta decât cea de aici?”, a spus și Daniel Pavel, după argumentele aduse de Liviu Mihalca.

Liviu a mai declarat că el este dansator profesionist și că nu își dorește să nu mai poată dansa din cauza unei potențiale accidentări pe unul dintre traseele de la Survivor.

E cu 90% mai greu decât se vede la televizor. Ce pot să vă spun? Da, provin dintr-o regiune foarte frumoasă din Maramureș. Eu dansez, sunt dansator profesionist. Am și voință mare pe traseu. Nu mi-aș dori nici să nu mai pot dansa după concurs”, a spus Războinicul.

Liviu Mihalca, ești descalificat din această competiție. Până aici ai putut să mergi. Sunteți aici propria voință. Pentru Liviu Mihalca drumul se oprește aici. Ești descalificat. Vei merge acasă”, a fost verdictul rostit de Daniel Pavel.

Apoi, Liviu și-a luat la revedere de la colegii lui, pe care i-a lăsat cu lacrimi în ochi.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton