Homepage  / Știri / Televiziune

Războinicii au izbucnit în lacrimi! Eliminare neașteptată la „Survivor România”

Războinicii au izbucnit în lacrimi! Eliminare neașteptată la „Survivor România”

de Redactia Tvmania

Finalul de săptămână a adus tristețe în tabăra Războinicilor de la „Survivor România”. O eliminare neașteptată a luat prin surprindere competiția de la Kanal D. 

Săptămâna care tocmai s-a încheiat a fost plină de tensiuni, reproșuri, certuri și în cele din urmă a culminat cu o eliminare la „Survivor România”.

În urma eșecului la jocurile de imunitate, Războinicii au fost nevoiți să nominalizeze și să se despartă în cele din urmă de un membru din tabăra lor. Publicul a avut ultimul cuvânt în ceea ce privește eliminarea de duminică.  

Propuneri surpriză la „Survivor România”. Ce a nominalizat favoritul publicului?

Favoritul săptămânii are ocazia ca în fiecare consiliu de eliminare să propună un concurent pe care și-l dorește acasă. Publicul a decis ca și în această săptămână să îl aleagă favorit pe Albert. Este pentru a opta oară consecutiv când Războinicul se află pe locul 1 în clasamentul echipei sale.  În ediția difuzată duminică seara, la Kanal D, Războinicii au avut nominalizați trei băieți: Sorin, Starlin și Andrei.

Albert a fost cel care l-a nominalizat pe Starlin, cu care a avut un schimb acid de replici sâmbătă și duminică. Sorin și Starlin l-au jignit pe Albert și i-au aruncat cuvinte grele, în cadrul ediției de sâmbătă seara.
Cel de-al doilea protejat al consiliului de eliminare din echipa Războinicilor a fost Marius Crăciun, care s-a clasat pe locul 2 în preferințele publicului.
 

Cine a părăsit competiția „Survivor România?

Tensiunile și certurile din echipa Războinicilor și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra lor săptămâna trecută. Cei din echipa albastră nu au mai reușit să iasă învingători și nu au mai putut să-și protejeze echipa de la eliminări. 
În urma nominalizărilor făcute de concurenți, cei care au avut în mâini decizia finală a fost publicul. Cei de acasă au decis ca Starlin din echipa Războinicilor sî părăsească competiția „Survivor România 2021”.
„Survivor România” a însemnat mult pentru Starlin. Originar din Republica Dominicană, concurentul din echipa Războinicilor s-a bucurat de experiență intens, reușind să își revadă persoanele dragi:

 

„Survivor România 2021 înseamnă multe lucruri. Îmi iubesc mai mult familia, prietenii, să valorez fiecare secundă, sa valorez chestiile mărunte, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezu și am un sentiment super liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie.

 În momentul când pleacă fiecare, ai terminat un proiect. Aici nu am niciun proiect, dar vreau să câștig meciul care mă duce în Santo Domingo. Multe momente, pe drumuri, eram cu ochii peste tot. M-am întâlnit cu o prietenă din copilărie cu care am copilarit poartă în poartă. Am văzut-o pe verișoara mea. M-am plimbat unde am copilărit, unde m-am format ca bărbat. Nu există niciun obstacol, am deschis poarta din România, am venit fără să știu pe nimeni, acum ma cunoaște toată lumea, cu familia și soția lângă mine. Am câștigat un frate, am câștigat mulți prieteni, Am un frate aici, Sorin, am multe în comun cu el. Am câștigat doi frati aici, luptatori si o prietena nebuna pe care o iubesc la fel de mult. M-am luptat cu cu stafestist bun aici, Zanni. Nu am ce sa spun, sunt fericit. Multumesc Faimosii, mult respect pentru tine, Zanni”, a declarat Starlin.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton