Homepage  / Vedete / Vedete străine

Războiul continuă la patru ani de la inițierea divorţului! Brad și Angelina au din nou probleme

Războiul continuă la patru ani de la inițierea divorţului! Brad și Angelina au din nou probleme

de Redactia Tvmania

Războiul continuă la patru ani de la inițierea divorţului! Brad și Angelina au din nou probleme în plin proces de custodie al celor 6 copii pe care cei doi actori îi au împreună. 

Conform celor de la Dailymail, Jolie a rămas fără avocat, chiar în mijlocul proceselor în care se luptă pentru custodia copiilor săi. 

Priya Sopori, fost procuror federal cu sediul în Los Angeles, care lucra cu avocatul principal al lui Jolie, Samantha DeJean, a fost dată afară după ce a depus un „Aviz de retragere a procurorului de evidență” la Curtea Superioară din LA, a aflat DailyMail.com.

Nu este clar dacă Jolie – care luptă împotriva eforturilor lui Pitt de a câștiga custodia 50/50 a copiilor lor – a concediat-o pe Sopori sau dacă avocatul a luat decizia de a renunța.

 Însă schimbarea echipei sale de apărare în această etapă târzie semnalează hotărârea lui Jolie de a obține ceea ce își dorește.

 Angelina Jolie nu acceptă cererea lui Pitt de a împărți în mod egal custodia copiilor 

O sursă apropiată actriței a declarat pentru DailyMail că Angelina este fermă și nu va ceda în fața fostului soț:

„Angelina a luptat din răsputeri pentru a obține ceea ce vrea în acest divorț, când vine vorba de copiii ei, ea nu va da înapoi. Plătește o avere echipei sale juridice, așa că, dacă va considera că unul dintre avocații ei trebuie să plece, nu va ezita să ia hotărârea”, a povestit sursa. 

Cei doi au împreună 6 copii și numai unul în vârstp de 19 ani, Maddox, cu care Brad Pitt nu are o relație tocmai bună după divorțul de Angelina. În proces, Brad și Angelina se luptă pentru a decide cât timp își va petrece ficare cu copiii.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton