Homepage  / Telenovele

Războiul telenoveliștilor: William Levy și Fernando Colunga vor interpreta același rol, în seriale diferite

Războiul telenoveliștilor: William Levy și Fernando Colunga vor interpreta același rol, în seriale diferite

de Ruxandra Dinca,

William Levy și Fernando Colunga, doi dintre cei mai mari telenoveliști ai Mexicului, se pregătesc amândoi pentru același rol, dar în seriale diferite. Este vorba de versiuni moderne ale contelui de Monte Cristo, celebrul personaj creat de Alexandre Dumas.

După Kenan İmirzalioglu în serialul turcesc „Ezel” și Adrian Nartea în serialul Pro TV „Vlad”, e cazul să ne pregătim de încă două povești moderne inspirate de „Contele de Monte Cristo”, romanul publicat în secolul 19 de Alexandre Dumas.

William Levy și Fernando Colunga vor fi protagoniștii celor două seriale aflate încă în stadiu de proiect. Comparația dintre ei va fi inevitabilă. Iar coincidența este cu atât mai interesantă cu cât cei doi celebri telenoveliști ai Mexicului nu se suportă în realitate, încă de pe vremea când erau colegi la Televisa.

Primul a fost William Levy, cu „Montecristo”

William Levy (41 de ani) a fost primul care a anunțat proiectul său. Serialul se numește „Montecristo” și este primul proiect al actorului de origine cubaneză după „Cafea cu parfum de femeie”

Povestea va fi plasată în Miami, Havana și Madrid și va fi regizată de Alberto Ruiz-Rojo, laureat al Premiului Goya pentru scurt metraj în 2005. Serialul „Montecristo” va avea șase episoade, fiind produs pentru Pantaya, o platformă online dedicată publicului de limbă spaniolă. Iar Levy va fi nu doar protagonistul serialului, ci și coproducător. Filmările, a anunțat Levy pe Instagram, vor începe curând în Spania.

William Levy va fi și coproducător

În „Montecristo”, personajul lui Levy este fondatorul și directorul executiv al unei companii de tehnologie, care își plănuiește atent răzbunarea. Abordarea, crede Levy, este una inedită.

„Pot să vă spun că îmi face mare plăcere să-l interpretez pe Edmundo Dantes (Alejandro Montecristo), mai ales că e unul dintre personajele mele favorite, e o poveste pe care am îndrăgit-o de când eram copil. Am fost în discuții de pe vremea când filmam pentru „Cafea cu parfum de femeie” în Columbia. Astăzi, mulțumesc lui Dumnezeu, vă pot confirma că în curând voi fi în Spania pentru filmări”, scria pe Instagram William Levy, care între timp pare să-și fi lăsat barba să crească, pentru personajul său. 

Fernando Colunga va fi „Contele”

Dacă Levy se pregătește să filmeze deja, în Spania, pentru „Montecristo”, va mai dura până când Fernando Colunga (55 de ani) va lucra la „Contele”, altă versiune modernă a poveștii contelui de Monte Cristo.

Serialul, al cărui titlu este provizoriu, este realizat de Telemundo Studios și a fost anunțat oficial abia săptămâna trecută:

„Contele” spune povestea lui Alejandro Galan (Colunga), care victima unei conspirații, scrie People en Español). Galan este acuzat că a ucis un om politic și aruncat pe nedrept în închisoare. El reușește nu numai să evadeze, dar intră în posesia unui averi uriașe, lăsate lui de un bărbat care îi devine mentor. Bogat, având titlul nobiliar de conte, Galan se întoarce în lumea politică pentru a se răzbuna.

Fernando Colunga filmează pentru alt serial

În afara anunțului oficial pentru „Contele”, alte detalii nu se cunosc. Nimic despre distribuție, despre data lansării, nici măcar despre când vor începe filmările. Oricum, va mai dura până la lansare, căci până una alta, Colunga filmează în Argentina pentru alt serial, „Historia de un clan”.

Iată-l alături de colegul său de serial, Manuel Masalva („Narcos: Mexic”).

Miniseria în 10 episoade „Historia de un clan”  este versiunea mexicană a serialului omonim argentinian, inspirat de realitate. Serialul produs tot de Telemundo urmărește afacerile necurate ale unei familii de criminali.

Aquiles Greco (Colunga), capul familiei, s-a pensionat și caută soluții pentru a-și păstra statutul social. În spatele unei aparențe de decență, se ascunde un adevărat mafiot, care ajunge să răpească și să omoare oameni pentru banii de răscumpărare. 

„Ca ziua și noaptea, așa aș putea defini această nouă aventură. Sper ca publicul să savureze acest serial așa cum facem noi, echipa din spatele camerelor de luat vederi”, a declarat Colunga (55 de ani), citat de Digital Trends. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton