Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Răzbunătorii 3”. Benedict Cumberbatch are un nou job: babysitter antispoiler pentru Tom Holland

„Răzbunătorii 3”. Benedict Cumberbatch are un nou job: babysitter antispoiler pentru Tom Holland

de Redactia Tvmania

Se știe că tânărul Tom Holland, alias Spiderman, nu-și poate ține gura în interviuri, așa că șefii de la Marvel au hotărât să nu-l mai lase singur niciun minut. În timpul promovării noului film „Răzbunătorii: Războiul infinitului”, actorul a fost însoțit mereu de Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), care a avut ca misiune să-și supravegheze partenerul și să-l împiedice să facă spoilere.

Cei doi au parcurs împreună întreaga planetă pentru a răspunde la întrebările jurnaliștilor, câteodată acompaniați și de alți actori, Robert Downey Jr., Zoe Saldana… Pagina de YouTube I’M Filmy Official a strâns toate tentativele de spoiler ale actorului într-un videoclip de 10 minute, pe care-l puteți vedea aici:

În multe cazuri, actorul care-l interpretează pe Doctor Strange l-a oprit pur și simplu și a răspuns el la întrebare, explicând că Tom Holland, știindu-se ce-i poate pielea, nu a avut dreptul nici măcar să citească scenariul complet al filmului. De multe ori i-a pus mâna la gură când a simțit că derapează, glumind că are tendința de a spune mai mult decât trebuie și că e prea tânăr, Tom Holland face 22 de ani pe 1 iunie, și prea entuziasmat de participarea sa la o franciză atât de faimoasă.

„La avanpremiră, ne-am întâlnit într-o sală și ne-am uitat toți la film, în timp ce Tom Holland era alături și revedea «Povestea jucăriilor 3». Asta, ca să fim siguri că nu va dezvălui nimic presei!”, a mai explicat Benedict Cumberbatch.

„Răzbunătorii: Războiul Infinitului” – filmul care marchează 10 ani de Marvel – a înregistrat încasări record și în România, în weekendul de lansare: aproape 3,162,752 RON (peste 819,450 dolari). Astfel, pelicula în care se reunesc toți supereroii preferați pentru a lupta împotriva lui Thanos, a devenit și filmul cu cele mai mari încasări din 2018 în România, în weekendul de lansare și cea mai bună lansare Marvel.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton