Homepage  / Seriale / Telenovele

„Raze de lună” o iubire în calea destinului. Detalii neștiute despre telenovela de la PRO 2

„Raze de lună” o iubire în calea destinului. Detalii neștiute despre telenovela de la PRO 2

de Redactia Tvmania

Postul Pro 2 ne-a surprins cu o nouă producție Televisa a anului 2018. Telenovela „Raze de lună” („Hijas de la luna”) . Difuzată în fiecare zi de la ora 19.00, telenovela a avut parte de pasiuni ascunse și pe platourile de filmare. 

 

 

O încurcătură care le-a schimbat viața. Povestea celor 4 surori care s-au născut în același an, concepute de același tată. Juana Victoria (Michelle Renaud), Juana Ines (Geraldine Galvan), Juana Soledad (Jade Fraser) și Juana Barbara (Lore Graniewicz) au fost despărțite la naștere de un destin mult prea crud.  Pe patul de moarte, Rosaura, mama Juanei Victoria îi mărturisește numele adevăratului ei tată, Juan Oropeza, un important om de afaceri.  După moartea acesteia, Juana Victoria își ia angajamentul de a-și caută tatăl și descoperă că mai are încă 3 surori.  Acțiunea ia o întorsătură nouă atunci când Juana Victoria se îndrăgostește de Sebastian (Danilo Carrera), fiul cel mare a lui Juan, adică fratele său vitreg. Din distribuția telenovelei, mai fac parte și actorii: Omar Fierro („Emperatriz”), Alexis Ayala („Spune-mi că ești a mea”) sau Cynthia Klitbo („Vin iubiri neașteptate”).

 

Povestea personajelor

În vârstă de 23 de ani, Victoria este o frumoasă tânără cu un talent deosebit la cântat, ce se îmbină minunat cu personalitatea ei veselă. Locuiește în Mexico City și și-a dedicat viața îngrijirii mamei sale, Rosaura, care a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare: cancer în faza terminală. Înainte de moarte, Rosaura îi cere fiicei să-l caute pe Juan Oropeza, un bărbat pe care Victoria nu-l cunoaște, dar pe care-l descoperă ca fiind adevăratul ei tată. Lucrurile se complică atunci când această realizează că este îndrăgostită de fiul lui Juan, adică fratele ei vitreg.

Născută în orașul Guadalajara, Juana Barbara are vârsta de 23 de ani și locuiește împreună cu mama sa, Margarita. Pasionată de box, Barbara are un caracter puternic, dar este adesea pesimistă și fără încredere în oameni.

Are 23 de ani și s-a născut în orașul mexican Monterrey. A avut o viață dificilă, deoarece Juana Soledad a trăit într-un orfelinat până când a împlinit vârsta de optsprezece ani. Cea mai tânără dintre surori, Juana Ines, în vârstă de numai 22 de ani, este o tânără pe cât de frumoasă, pe atât de modestă. Când era copil a fost abandonată de mama ei într-o mănăstire din orașul Puebla și de atunci și-a dorit să afle adevărul motiv pentru care mama sa a părăsit-o.

Pasiuni pe platourile de filmare

Divorțul uneia din actrițele principale, Michelle Renaud (Juana Victoria), s-a întâmplat să aibă loc concomitent cu filmările telenovelei. Presa din Mexic a speculat că motivul despărțirii de soțul ei și tatăl copilului lor ar fi o iubire pasională apărută pe platourile de filmare între ea și Danillo Carrera, cel cu care formează un cuplu în „Raze de lună”. În cele din urmă actrița a oferit o declarație în cadrul unui interviu precizând că este pură publicitate și că la baza divorțului stă nepotrivirea de caracter între ea și fostul soț.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton