Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Botezatu, detalii despre iubitul lui. De cât timp sunt împreună. „Are bani, plecăm în vacanțe”

Răzvan Botezatu, detalii despre iubitul lui. De cât timp sunt împreună. „Are bani, plecăm în vacanțe”
6

de Roxana Mirea,

Răzvan Botezatu a făcut primele declarații despre iubitul lui. Fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, emisiune difuzată de Pro TV, a dezvăluit că este într-o relație și că este foarte fericit. Iată ce a mărturisit Răzvan Bitezatu despre iubitul lui.

Răzvan Botezatu, primele declarații despre iubitul lui

Răzvan Botezatu a fost unul dintre cei 12 concurenți de la „Sunt celebru„ scoate-mă de aici”, însă el nu a mai suportat presiunea din partea colegilor și a ales să părăsească show-ul din Republica Dominicană.

Recent, el a declarat care au fost primele lucruri pe care le-a făcut când a ajuns acasă. Răzvan a spus că a vorbit cu mama lui și s-a revăzut cu iubitul său.

„Am vorbit cu mama că am o relație apropiată cu ea și știam că–și face griji. Mi-a și zis “Mi-am făcut abonament pe Voyo să văd toate emisiunile înainte”. Nu aveau încredere în mine, știau că n-o să pot să fac față. Au rămas toți șocați când au văzut ce am făcut, inclusiv eu că m-am uitat la televizor.

Așadar, am vorbit cu mama. Și am mâncat. Am mâncat foarte mult, de mi-a venit rău. Și am fumat ca acolo nu am avut țigări deloc. Țin minte că stăteam cu Lidia Buble la lac și ne făceam că tragem dintr-un bețișor (râde-n.r.). făceam exercițiu. M-am văzut și cu prietenii, și cu iubitul meu”, a declarat Răzvan Botezatu pentru ciao.ro.

razvan-botezatu-primele-declaratii-despre-iubitul-lui-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Răzvan Botezatu: „Mă face fericit, îl fac fericit”

În continuare, Răzvan Botezatu a mărturisit că este foarte fericit în ceea ce privește viața amoroasă. El a dezvăluit că are o relație de doi ani de zile și că se înțelege foarte bine cu iubitul lui.

Sunt fericit. Sunt bine. Sunt cu cineva de 2 ani, sunt super bine, ne înțelegem foarte bine. Mă face fericit, îl fac fericit. Are bani (râde-n.r.). plecăm în vacanțe, petrecem foarte mult timp împreună. Știi cum e… când ai parte de dragoste parcă bagi capul și la șerpi, îți mai intră și câte un șoarece în gură, nu e problemă. Că știi că e cineva lângă tine (râde – n.r.)”, a mai declarat Răzvan Botezatu pentru sursa menționată anterior.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton