Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Fodor a jucat pe scena teatrului Metropolis timp de doi ani. „Nu știe nimeni”

Răzvan Fodor a jucat pe scena teatrului Metropolis timp de doi ani. „Nu știe nimeni”
8

de Roxana Mirea,

După ce s-a retras din industria muzicală, Răzvan Fodor a luat drumul actoriei. Acesta a jucat în numeroase seriale românești, dar și în câteva filme. În plus, puțini sunt cei care știu că Răzvan Fodor a jucat, timp de doi ani de zile, pe scena teatrului Metropolis.

Răzvan Fodor a jucat pe scena teatrului Metropolis

Irina și Răzvan Fodor au fost invitați în podcastul „Lucruri simple”, găzduit de Horia Brenciu, unde actorul a dezvăluit că a jucat, timp de doi ani de zile, pe scena Taterului Metropolis. După ce s-a retras din muzică, Răzvan Fodor s-a concentrat mai mult pe actorie, jucând în mai multe seriale românești, pe care Horia Brenciu le-a enumerat în podcastul său. Artistul a jucat în „Păcatele Evei” (2005), „Daria, iubirea mea” (2006), „Om sărac, om bogat” (2007), „Inimă de țigan” (2008), „Îngerașii” (2008), „Cu un pas înainte” (2008), „ Aniela” (2009), „Iubire și onoare(2010)”, „Pariu cu viața (2012)”, „O nouă viață” (2014) și Adela (2021).

irina-si-razvan-fodor-despre-un-al-doilea-copil-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De asemenea, el a jucat și în filmele „Un film simplu”, „Milionari de weekend” și „Selfie”. Întrebat dacă a mai avut și alte proiecte, Răzvan Fodor a mărturisit că a jucat timp de doi ani de zile în spectacolul de teatru „No One”, la Teatrul Metropolis.

Am mai avut colaborări și muzicale, și niște piese de teatru, și niște chestii. Încercări gratuite. Am jucat într-o piesă de teatru la Teatrul Metropolis, care se numea „No one”, timp de doi ani de zile. Nu știe nimeni, deși sala era plină. Mare spectacol”, a povestit Răzvan Fodor.

„No One” a fost un spectacol care vorbea despre prietenie şi despre dorinţa de a fi văzut.

În plus, Răzvan Fodor a jucat și în piesa de teatru „Inamicul comun”, alături de Dana Dembinski și Radu Vâlcan. Spectacolul a avut loc la Casa de Cultură din din Cisnădie, Sibiu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton