Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Fodor, anunț surprinzător despre plecarea Irinei Fodor la „America Express”. „E greu, bă, băiatule!”

Răzvan Fodor, anunț surprinzător despre plecarea Irinei Fodor la „America Express”. „E greu, bă, băiatule!”
10

de Roxana Mirea,

Răzvan Fodor are acum singur grijă de casă, după ce Irina Fodor a plecat la filmările pentru „America Express”, așa cum se numește noul sezon din „Asia Express”, de la Antena 1. În această dimineață, Răzvan Fodor a făcut un anunț pe Instagram și a spus cât de greu îi este fără soția lui.

Cât de greu îi este lui Răzvan Fodor fără Irina Fodor

Răzvan Fodor este singur de o lună, după ce Irina Fodor a plecat la „America Express”. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se iubesc ca în prima zi, motiv pentru care le este foarte greu să stea departe unul de celălalt. Pe de altă parte, Răzvan Fodor trebuie să aibă singur grijă de casă și de fiica lui, până când se va întoarce Irina. În această dimineață, actorul s-a plâns pe Instagram și a spus cât de greu îi este fără soția lui. În plus, le-a aplaudat pe femei și le-a recunoscut meritele pentru modul în care reușesc să aibă grijă de tot.

Razvan-Fodor-anunt-surprinzator-despre-plecarea-Irinei-Fodor-la-„America-Express.-„E-greu-ba-baiatule-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Bă, frate… Sunt singur de aproape o lună de zile, de când a plecat Irina. Am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar (n.r. aplaudă). Bă, asta este pentru neveste. Pentru neveste. E greu, bă, băiatule. Bă, e greu! Copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi. Bă, e greu! Câine… Da, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici. Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton