Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Fodor, motivele pentru care nu mai face muzică. Uimitor cum a aflat fiica lui că el a fost cântăreț

Răzvan Fodor, motivele pentru care nu mai face muzică. Uimitor cum a aflat fiica lui că el a fost cântăreț
9

de Roxana Mirea,

Au trecut în jur de 17 ani de când Răzvan Fodor s-a retras din industria muzicală. El a făcut parte și din trupa Krypton, în perioada 2000–2006. Ulterior, a preferat să se îndrepte mai mult spre actorie. Acum, invitat în podcastul lui Horia Brenciu, Răzvan Fodor a dezvăluit de ce nu mai face muzică.

De ce Răzvan Fodor nu mai face muzică

Irina și Răzvan Fodor au fost invitați în podcastul „Lucruri simple”, găzduit de Horia Brenciu, unde i-a încântat pe spectatori cu vocea sa superbă. La un moment dar, Horia Brenciu l-a întrebat pe Răzvan Fodor de ce a renunțat la muzică.  

Acesta a mărturisit că nu suportă gândul că muzica lui ar putea fi criticată de oamenii care îl urmăresc cântând.

„Nu știu să fiu comercial. Am încercat cât am putut. Nu pot să cânt lucruri care nu îmi plac. Nu pot să cânt cover-uri. Nu sunt acolo, mi-e greu să reproduc. E o școală la care am lipsit. Pe vremuri, se spunea că toți care pleacă și au contracte o fac ca la carte. Băi, eu nu știu să reproduc foarte multe voci, foarte multe emisii… asta în legătură cu cover-urile. (…) Dacă-mi dai o chestie pe care trebuie să o simt, iar eu, piesa aia aș putea să o simt, o melodie de-a mea, dar dacă eu știu că în partea cealaltă, este unul care se uită așa, pe sub sprâncene, eu turbez. Eu nu vreau să îți arăt ce am eu în interior. (…)

Vorbesc despre publicul căruia tu te adresezi și care ai vrea să te cumpere și care ai vrea să rupă Spotify-ul și YouTube-ul ca să se uite la piesele tale. Ăla se uită și nu vede nimic. De ce? Pentru că nu are cultură muzicală și eu de ce să mă cert cu oamenii ăștia? De ce să fiu atât de supărat, când mai bine îmi văd eu de treaba mea, de soție, de copil, de ce mai fac eu, o emisiune sau două pe la televizor și, mai mult decât atât, să avem grijă ce facem cu următorii ani. Ăsta este principiul meu” a spus Răzvan Fodor.

irina-si-razvan-fodor-despre-un-al-doilea-copil-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum a aflat fiica lui Răzvan Fodor că el a fost cântăreț

În continuare, Irina Fodor a povestit că fiica lor, Diana, a aflat de la o prietenă că tatăl ei a fost cântăreț.

Diana a venit într-o zi… cred că avea cam șase ani și a venit și m-a întrebat pe mine: „Mami, tu știai că tati a cântat?” Nu de la noi a aflat pentru că niciunul nu a avut prezența de spirit să îi povestească vreodată că tatăl ei a cântat. Îi arătase o prietenă de-o vârstă cu ea, pe YouTube, că taică-su a cântat la un moment dat. Și ea a venit acasă absolut fascinată. „Știai că tata a cântat?”, „Da, eu știam. Cred că tu nu știai, dar o să îți arătăm de acum încolo”, a povestit prezentatoarea show-ului America Express.

Apoi, Răzvan Fodor a mai explicat că n-ar suporta ca muzica lui să nu fie apreciată. Pe de altă parte, el spune că mai are doar 15 ani până când vor apărea durerile specificei unei vârste înaintate, așa că își dorește să se bucure de familia lui în tihnă.

Tu (n.r. Horia Brenciu) ești un munte de talent, care ai trecut prin tot ce înseamnă showbiz-ul ăsta, ai trecut de la televiziune la muzică. Tu ai insistat pe treaba asta cu muzica. (…) Tu ai crescut și ai acum, pe lângă piesele pe care le cânți la evenimentele private care sunt cover-uri, ai vreo cinci piese cunoscute. Ție nu ți se pare frustrant? Că piesa aia pe care o ascult tot timpul toamna, „Septembrie, Luni”… Aia trebuie să fie pe post întruna, nu doar când și când o pune Zafiu pe Europa FM, înțelegi? Eu nu vreau să mă frustrez! Eu o iau foarte personal. Nu pot! Eu știu ce înseamnă lucrul într-o sală de repetiție, eu știu ce înseamnă o gașcă, să stai cu oamenii ăia și să-mi topesc o grămadă de timp, ca apoi nimeni să nu-și bată capul cu muzica mea.

Și încă ceva ce vreau eu să spun. 15 ani mai avem până vin durerile. Eu nu vreau. De trăit pe curat. Am eu chestia asta în cap pe care nu pot să mi-o scot. Eu vreau ca 15 ani de acum încolo să mă bucur de nevasta mea frumoasă, de copilul meu, de ce văd în jur”, a mai povestit artistul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton