Homepage  / Articole

Răzvan Fodor și-a botezat fetița

Răzvan Fodor și-a botezat fetița

de Redactia Tvmania

La o săptămână după ce a fost naș de cununie pentru Cabral și Andreea Ibacka, Răzvan Fodor, interpretul lui Șarpe din telenovela „Iubire și onoare”, și-a botezat fetița.

Primul copil din familia Fodor a avut parte de un botez în familie, fără mediatizare excesivă. „Cred ca botezul copilului e cel mai frumos lucru care implineste un cuplu, am fost foarte emotionați, am plecat cu fluturași în stomac de acasă și ne-am bucurat nespus de creștinarea micuței noastre”, a mărturisit Răzvan.

Actorul a recunoscut că a avut mari emoții când preotul a scăldat-o pe fiica lui în cristelniță. „Am strâns ochii pentru că am crezut că o să plângă foarte tare, dar ea a reacționat ca și cum aștepta momentul ăsta dintotdeauna”.

Totul spre uimirea părinților, pentru că acasă baia de seară este momentul când micuța Diana se agită foarte mult, a spus Răzvan.

Irina Fodor s-a arătat încântată de botezul fiicei ei, dar recunoaște că a plâns, spre deosebire de soțul ei. „Am lăcrimat în momentul în care cea mică a fost băgată în cristelniță pentru că mi s-a părut senzațional că noi doi suntem părinți și că avem o fiică sănătoasă și frumoasă”, a mărturisit Irina Fodor.

Printre puținii invitați la botezul micuței Irina Fodor s-au aflat și Cabral și Andreea Ibacka, proaspeții fini ai lui Răzvan și ai Irinei Fodor. Și nu au venit cu mâna goală la botez, ci au adus „un pandantiv în formă de soare, care s-a potrivit perfect zodiei de foc care o guvernează pe fiica noastră”, a spus Răzvan.

Botezul nu a fost singurul moment emoționant pentru Răzvan, pentru că pe 24 iunie – peste fix o săptămână –  de la 20.30, are loc marele final al telenovelei „Iubire și onoare”.

Iată câteva poze de la botez:

[imagebrowser id=183]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton