Homepage  / Știri

Răzvan și Dani, despre hotărârea luată la 14 ani de „Neatza”. „Anul acesta am decis…”

Răzvan și Dani, despre hotărârea luată la 14 ani de „Neatza”. „Anul acesta am decis...”
3

de Andra Stana,

Luni, 14 februarie, matinalul SuperNeatza cu Răzvan și Dani aniversează 14 ani de emisie live la Antena 1. Sărbătoarea va începe în platou încă de la prima oră a dimineții, iar Dani și Răzvan, alături de gașca lor, sunt pregătiți să le dea deșteptarea telespectatorilor într-un mod memorabil. Iată ce au pregătit pentru ediția specială Neatza 14 ani, de luni.

SuperNeatza cu Răzvan și Dani împlinește 14 ani

Se anunță un maraton de surprize, voie bună, momente care vor face deliciul telespectatorilor, completate de o listă de invitați speciali, care vor intra în atmosfera de petrecere alături de cei mai iubiți matinali.

Trupa FreeStay va da tonul distractiei cu un recital live, iar magicianul Robert Tudor, Ana Baniciu, Arkanian şi Antonia şi Mandinga se vor alătura spectacolului din familia SuperNeatza, la ceas aniversar.

Reporterii SuperNeatza sunt şi ei parte din această petrecere, prin transmisiuni live din locaţii spectaculoase. Şi cum mereu şi-au surprins invitaţii cu ceva, la aniversarea de 14 ani, aceştia vor primi buletin de SuperNeatza.

„Aniversăm pe 14 februarie cu toată gașca și cu toată grupa de la SuperNeatza”

Răzvan și Dani, despre hotărârea luată la 14 ani de „Neatza” (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

„Anul acesta am decis ca de 14 ani să aniversăm pe 14 februarie cu toată gașca și cu toată trupa de la SuperNeatza. Se întâmplă în fiecare an să fie un motiv de celebrare, de aducere aminte, un motiv în plus să dăm imagini cu noi de acum 14 ani. Sunt imaginile pe care cu greu le putem privi pentru că nu suntem schimbați, suntem modificați de-a dreptul… 😊)”, a declarat Răzvan.

Dani a completat: „Le mulţumim celor de acasă că au ales ca de 14 ani să îşi înceapă dimineţile alături de noi, la Antena 1!”.

„După 14 ani, atunci când tragi linie şi constaţi că, în mare, te afli cam în aceeaşi echipă cu care ai pornit la drum şi nu mă refer aici doar la prezentatori, ci şi la maşinişti, operatori, redactori etc, nu poţi decât să te bucuri. Şi să le mulţumeşti şi pentru momentele amuzante, şi pentru cele puţin mai complicate!”, a declarat producătorul emisiunii, Elena Păun.

Aceasta a mai completat: „În continuare ne vom ţine promisiunea de a identifica cei mai buni vectori de imagine din domeniile lor şi să aflăm esenţialul de la cei mai buni, pentru ca la final să îi aducem telespectatorului o nouă percepţie asupra subiectelor de actualitate!”.

Cum au arătat edițiile speciale Neatza de-a lungul vremii

De-a lungul timpului, echipa matinalului a făcut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi. Răzvan și Dani au transmis de pe apă sau din aer. Ei au locuit o săptămână într-un mall în scopuri caritabile şi au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Printr-o desfășurare de forțe, au reuşit chiar să construiască un platou excepțional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa. Mai precis, au transmis de pe o insulă în inima Deltei Dunări. Nu în ultimul rând, emisiunea a fost transmisă și din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton