Homepage  / Ultimul număr

Răzvan şi Dani prezintă „X Factor” la Antena 1

Răzvan şi Dani prezintă „X Factor” la Antena 1

de Redactia Tvmania

Răzvan + Dani = X. „X Factor”, adică! Aşa cum v-aţi dat seama din ecuaţia aceasta, matinalii Antenei 1 vor prezenta concursul de talente muzicale. Premiul cel mare e un record absolut pentru România: 200 de mii de euro!

Răzvan Simion şi Dani Oţil sunt cele două vedete Antena 1 însărcinate cu voia bună pentru ediţia autohtonă a formatului internaţional de succes, creat de celebrul Simon Cowell, care va debuta, probabil, la toamnă.

Pe site-ul www.xfactor.a1.ro s-au înscris aproape 2.000 de concurenţi, iar vedetele de la “’Neatza” vor pleca în curând în caravana “X Factor”, în căutarea românilor cu voce.

Componenţa juriului care va decide câştigătorul celor 200 de mii de euro încă nu a fost anunţată, dar Dani ne asigură că nu mai e mult: “Juriul este o mare surpriză pentru toată lumea. Antena 1 va face oficial publice numele celor din juriu la o dată bine stabilită, care nu este atât de departe. Puţină răbdare nu strică, deşi ştiu că suntem cu toţii nerăbdători să aflăm. Până una alta, caravana pleacă prin ţară în căutare de voci şi personaltăţi încă de la jumătatea lunii mai. Vă aşteptăm pe 14 mai la Cluj. Urmează Constanţa, Timişoara, Iaşi şi Bucureşti”.

“E un format genial”
Vorbind despre ce i-a convins să accepte oferta de a prezenta show-ul anului de la postul din Intact – în paralel cu “’Neatza”, la care ne asigură că nu vor renunţa – cei doi sunt entuziaşti.

Citeşte în revistă articolul integral.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton