Homepage  / Articole

Răzvan şi Dani sunt gata de petrecere

Răzvan şi Dani sunt gata de petrecere

de Redactia Tvmania

Pe 1 februarie, “’Neatza cu Răzvan şi Dani” împlineşte 4 ani. Pentru revista “TVmania” din 30 ianuarie, Răzvan Simion şi Dani Oţil şi-au adus aminte de cele mai frumoase momente ale lor la Antena 1.

Răzvan Simion şi Dani Oţil au debutat la Antena 1 pe 1 februarie 2008, iar Răzvan îşi aduce aminte – în “TVmania” din 30 ianuarie –  că a avut emoţii “mai mari decât la examenul de BAC. La repetiţii am vrut să fac o intrare care să semene cu bucuria fotbaliştilor de după gol, dar m-am ales cu o cicatrice la genunchi care persistă şi azi”.

Despre debutul său la Antena 1, colegul Dani povesteşte că s-au întâlnit cu Horia Brenciu “care ne-a dat un document pe care îl avem încă în birou, prin care ne-a cedat numele de „’Neatza…””

Cele două vedete au strâns atâtea amintiri frumoase, încât le e foarte greu să facă un top al acestora, însă au trecut şi prin perioade mai grele precum finalurile de sezon (“când oboseala emisiunilor în direct se adună”) sau perioada de cinci luni fără nici o zi liberă pe săptămână (când au făcut în paralel şi matinalul, dar şi “X Factor”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton