Homepage  / Știri

Răzvan şi Irina Fodor, nuntă în bermude

Răzvan şi Irina Fodor, nuntă în bermude

de Redactia Tvmania

Răzvan Fodor, care va juca din această toamnă, în telenovela ”Iubire şi onoare”, s-a căsătorit vineri cu iubita lui, Irina Stan în cadrul unei ceremonii cu multe peripeţii.

Cei doi îndrăgostiţi au fost însoţiţi la starea civilă de părinţi, prieteni, dar şi de câţiva colegi de pe platourile de filmare din Buftea. Fericitul eveniment nu a fost lipsit de incidente deoarece, plecată în mare grabă de acasă, mireasa a uitat să-şi ia buletinul. “Aseara (joi) îi spusesem lui Răzvan să nu-şi uite buletinul şi, odată ajunşi la starea civilă, am constat că uituca am fost eu. Am facut slalom prin Bucureşti şi am reuşit să mă întorc la timp ca să semnez actele şi să devin Irina Fodor”, mărturiseşte soţia lui Răzvan.

Pe lângă rude şi prieteni, la cununia civilă a fost prezent şi Pavel Bartoş, prieten apropiat al lui Răzvan. Pentru că venea de pe platourile de filmare, Pavel a improvizat repede un buchet de flori în dar pentru mireasă culegând câteva de peste drum de oficiul stării civile. “Nebun cum îl ştim Pavel a găsit soluţia, a rupt câteva buruieni din gard, i le-a dat Irinei şi a început să îi explice simbolistica lor, spre amuzamentul părinţilor noştri. În plus, cred că, atunci când am ieşit de la starea civilă, mi-a turnat un kilogram de orez în cap, să-mi aduca noroc”, povesteşte râzând Răzvan.

Dacă pentru mulţi alegerea ţinutei potrivite pentru o astfel de zi înseamnă mari bătăi de cap, pentru Razvan şi Irina Fodor problema a fost rezolvată în câteva minute. “Eu am ales să mă căsătoresc îmbrăcat cât mai lejer, în bermude şi cămaşă, Irina s-a gândit ceva mai mult dar a făcut alegerea cea mai bună. A fost cea mai frumoasă femeie care se afla acolo, la starea civila, în rochiţa ei pastelată şi diafană”, spune proaspătul soţ.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton