Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Daliana Răducan. Cum arată inelul de logodnă

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Daliana Răducan. Cum arată inelul de logodnă
7

de Roxana Mirea,

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, s-au logodit. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale. Acesta i-a dăruit un prețios inel de logodnă iubitei sale. Răzvan Simion a fost cel care a făcut fericitul anunț și tot el a transmis un mesaj emoționant și plin de iubire pentru Daliana.

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, s-au logodit

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, s-au logodit. Prezentatorul de la Antena 1 a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, dăruindu-i un inel absolut superb.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea.

Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

„`Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…`”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

Răzvan Simion a cunoscut-o pe Daliana după despărțirea de Lidia Buble. Acesta a mai fost căsătorit cu Diana, iar din mariajul lor au rezultat doi copii: Ianca și Tudor.

razvan-simion-a-ceru-o-in-casatorie-pe-iubita-lui-daliana-raducan.-cum-arata-inelul-de-logodnaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton