Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Răzvan Simion a făcut cu maşina drumul Roma – Bucureşti din cauza norului vulcanic

Răzvan Simion a făcut cu maşina drumul Roma – Bucureşti din cauza norului vulcanic

de Redactia Tvmania

Aflat în capitala Italiei pentru a petrece două zile romantice alături de soţia lui, Răzvan Simion şi-a prelungit forţat excursia din cauza haosului creat pe aeroporturile europene de erupţia vulcanică din Islanda.

Matinalul de la Antena 1 ne-a povestit peripeţiile sale pe drumul de întoarcere.

Răzvan şi soţia lui, Diana, şi-au programat mini-vacanţa la Roma cu patru luni în urmă, când şi-au cumpărat biletele de avion.

Astfel, atunci când Dani i-a sunat sâmbătă, 17 aprilie, să le spună de traiectoria norului de cenuşă vulcanică, Diana nu voia să audă că ceva ar putea să-i dea peste cap vacanţa romantică.

“Mă uitam la televizor şi mi-am dat seama că Răzvan nu va putea să ajungă în ţară. I-am dat telefon. Mi-a răspuns soţia lui care mi-a zis: “Ascultă, nu mă interesează de norul vostru, eu plănuiesc de atâta timp vizita asta la Roma. Noi nu plecăm mai devreme”, ne-a povestit Dani.

Răzvan şi Diana au plecat de vineri, 16 aprilie, iar duminincă pe 18, la ora 12, au aflat că nu au cum să se întoarcă cu avionul aşa cum veniseră.

Răzvan şi-a păstrat calmul, a sunat imediat la agenţia de turism de unde luase biletele, după care la aeroportul Băneasa şi a realizat că dacă rezervă alte bilete, riscă să fie anulate înainte de zbor. În aceste condiţii, el a luat decizia să se întoarcă cu maşina.

Opţiunea trenului (cu schimbare prin Viena) nu i-a fost pe plac. “A fost ideea lui Dani. Un coleg din echipa de la “Neatza…” a venit cu maşina până la Timişoarasă mă aştepte, iar de la Timişoara am chemat un cumnat de-al meu să ma ia din Roma ca să ajung mai repede.

Eu am condus 1.600 de kilometri. Am făcut 3 ţări în 16 ore şi după aceea 10 ore de la Timişoara la Bucureşti”, a povestit matinalul. Răzvan a ajuns în Capitală pe 20 aprilie la ora două noaptea, iar a doua a zi a fost prezent la emisiune. “Sunt antrenat, m-am trezit, aşa sunt setat, dar am fost cam buhăit”, a glumit el.

Fără răsuflare la Vatican

În trei zile cât a bătut la picior Roma, Răzvan a văzut cam tot ce se putea vedea în afară de Panteon şi Capitoliu. Prezentatorul şi-a stabilit itinerariul înainte de a pleca de acasă.

“Era programat pe ore, ştiam cât de repede se poate ajunge dintr-un punct în altul, ştiam liniile de metrou de pe forumuri. Şi pentru că am mai stat o zi din cauza norului de cenuşă, am mai vizitat şi partea cu Colosseumul”, ne-a zis el.

Citiţi varianta integrală a articolului în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton